ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζαραδούκας: "Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο"

Ζαραδούκας: "Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ζαραδούκας ζήτησε από τους Έλληνες φιλάθλους να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με την Κροατία. Τι είπε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Το παιχνίδι με την Κροατία είναι κρίσιμο για την Εθνική μας και για τον λόγο αυτό, ο Γιάννης Ζαραδούκας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ζήτησε από τους Έλληνες φιλάθλους να γεμίσουν το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να στηρίξουν την ομάδα.

Παράλληλα, ο 24χρονος αριστερός μπακ, μίλησε για την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ζαραδούκας στον "NovaΣπορ FM 94,6":

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: " Σίγουρα είναι μία καταξίωση για εμένα αλλά πάντα κοιτάω να πετύχω και παραπάνω πράγματα. Από τον Ολυμπιακό Βόλου αναδείχθηκα, αλλά όσο να ναι μέσα σε αυτή τη περίοδο που βρισκόμουν στην ομάδα, πέρασα από όλες τις κατηγορίες. Τα έζησα όλα".

Για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Κροατία: " Πιστεύω ότι είναι ένας αγώνας μεγάλης σημασίας με έναν σπουδαίο αντίπαλο και πιστεύω ότι οι οπαδοί θα έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν. Τους έχουμε μεγάλη ανάγκη".

Για το κλίμα που συνάντησε στην Εθνική: " Θέλω να σας πω ότι όλοι με βοήθησαν να ενσωματωθώ στην ομάδα. Από μία ομάδα όπως ο Βόλος το να πηγαίνεις εθνική είναι μεγάλο κατόρθωμα. Είμαστε μεγάλη ομάδα γιατί όλοι οι αντίπαλοι μας σέβονται και μας γνωρίζουν".

Για την προετοιμασία ενόψει Κροατίας και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Euro 2012: " Ο προπονητής μας είπε ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μας έδωσε για βάση το σχήμα της Κροατίας και είδαμε τα καλά της στοιχεία. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα πολύ δουλειά για να είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Κάνουμε υπομονή γιατί τα προκριματικά έχουν αρκετό δρόμο ακόμα. Αν κερδίσουμε τότε θα σκεφτούμε τα τελικά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ