ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Υπόσχεση από τον Σαμαρά στους διεθνείς

Υπόσχεση από τον Σαμαρά στους διεθνείς

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε χθες αργά το βράδυ μέσω της ΕΠΟ με τους παίκτες της Εθνικής στη Βραζιλία και τους έδωσε διαβεβαιώσεις για το προπονητικό κέντρο.

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επικοινώνησε μέσω της ΕΠΟ αργά το βράδυ του Σαββάτου με τους διεθνείς και τους απάντησε στο αίτημά τους για κατασκευή προπονητικού κέντρου για την Εθνική, αντί να πάρουν εξτρά πριμ.

Αφού πρώτα έστειλε τις ευχές του για καλή επιτυχία και πρόκριση στο ματς με την Κόστα Ρίκα, τους μετέφερε πως θα κάνει ό,τι μπορεί από τη δική του μεριά, ώστε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αποκτήσει το δικό του προπονητικό Κέντρο.

Η ΕΠΟ έχει ζητήσει το παραχωρητήριο έκτασης, απάντηση δεν έχει λάβει, όμως ο πρωθυπουργός φέρεται να παίρνει το θέμα πάνω του, ώστε να τελειώσει το θέμα, μιας και στο τέλος του επόμενου έτους λήγει η σύμβαση με την διοίκηση του Αγίου Κοσμά.

Το θέμα προέκυψε, με αφορμή μια επιστολή που έστειλαν οι διεθνείς στον Αντώνη Σαμαρά, ζητώντας του να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα που θα προκύψει στο άμεσο μέλλον. Μεταξύ άλλων τον κάλεσαν να αφήσει κατά μέρους προνόμια και δεξιώσεις και να τους εξασφαλίσει το νέο σπίτι της Εθνικής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ