ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Μαρκαριάν

Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Μαρκαριάν

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν υπέγραψε σήμερα (20/2) το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, το οποίο τον κρατάει στην ομάδα ως το τέλος της χρονιάς. Τα συμβόλαιά τους υπέγραψαν και οι συνεργάτες του, Ρολάντ Μαρσενάρο και Νίκος Κωστένογλου.

Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Σέρχιο Μαρκαριάν ολοκληρώθηκε σήμερα (20/2), καθώς ο 71χρονος Ουρουγουανός προπονητής υπέγραψε το συμβόλαιό του ως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η συμφωνία θα επεκταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2016, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016.

Πέραν του Σέρχιο Μαρκαριάν, τα συμβόλαιά τους υπέγραψαν και οι συνεργάτες του, Ρολάντ Μαρσενάρο και Κωστένογλου.

​Πριν από την υπογραφή των συμβολαίων, ο κ. Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν εκ νέου τμήμα της αναμέτρησης Ουγγαρίας-Φινλανδίας, ενόψει του αγώνα της στην Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο Σέρχιο Μαρκαριάν και ο Γιώργος Καραγκούνης θα μεταβούν στην Ιταλία, όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Βερόνα-Ρόμα για το Καμπιονάτο, μιας και αγωνίζονται έξι διεθνείς στις δυο ομάδες.

Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Μαρκαριάν
Υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Μαρκαριάν
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ