ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς έξι η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος

Χωρίς έξι η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παπασταθόπουλος που έμεινε στο ξενοδοχείο και οι Μήτρογλου, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Φορτούνης, Μπακασέτας που έκαναν ατομικό δεν γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς την Τρίτη (8/11). (VIDEOS)

Χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (8/11) επιβεβαιώνοντας τα λόγια του Σκίμπε ότι αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με πολλές αλλαγές στο φιλικό με την Λευκορωσία.

Συγκεκριμένα ο Παπασταθόπουλος έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν πήγε καν στον Άγιο Κοσμά ενώ οι Μήτρογλου, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Φορτούνης και Μπακασέτας αν και βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο γυμνάστηκαν ατομικά.

Οι υπόλοιποι 16 που μετείχαν στο πρόγραμμα μετά το αρχικό ζέσταμα, έκαναν κάποιες ασκήσεις με μπάλα, έπαιξαν κορόιδο και στη συνέχεια δίτερμα οκτώ εναντίον οκτώ σε μικρό όμως χώρο.

Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό της Τετάρτης ο Σκίμπε σημείωσε πριν την έναρξη της προπόνησης ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές και με βάση τα όσα έχει δείξει η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του έχει ως εξής.

Κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Γλύκος στην τετράδα της άμυνας θα παίξουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Μανιάτης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης και η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Τζιόλη, Σάμαρη και Πέτσο. Στις δυο πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Γιαννιώτας, Καρέλης και στην κορυφή ο Βέλλιος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ