ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χαλάρωμα προτού φορτσάρει για Βόρεια Ιρλανδία

Χαλάρωμα προτού φορτσάρει για Βόρεια Ιρλανδία
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η προπόνηση της Εθνικής, που περιελάμβανε χαλάρωμα για όσους έπαιξαν με τη Φινλανδία και κανονικό πρόγραμμα μιας ώρας για τους υπόλοιπους.

Ο αγώνας με τη Φινλανδία ανήκει στο παρελθόν, το 1-1 στο Ελσίνκι χάρισε τον πρώτο πόντο στην Εθνική μας στον όμιλό της στα προκριματικά του EURO 2016 και από σήμερα άπαντες είναι προσηλωμένοι στη μάχη της Τρίτης με τη Βόρεια Ιρλανδίας στο Φάληρο.

Οι διεθνείς μαζεύτηκαν στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά για προπόνηση, με όσους έπαιξαν το Σάββατο να κάνουν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς για μια ώρα, προτού επιστρέψουν όλοι στα δωμάτιά τους για ξεκούραση.

Την Δευτέρα, η προπόνηση της "γαλανόλευκης" είναι προγραμματισμένη στις 17:30 και θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 15 λεπτά, προτού ο Κλαούντιο Ρανιέρι δοκιμάσει όλα εκείνα που θέλει ενόψει του αγώνα με την πρωτοπόρο του γκρουπ.

Ένα ματς δίχως αύριο, το οποίο πρέπει πάση θυσία να είναι νικηφόρο, ώστε να μην μπλέξει για τα καλά η Εθνική και... τρέχει να προλάβει το κακό. Η κατάσταση είναι στα χέρια της και αρχής γενομένης απ' αυτό το ματς, θα προσπαθήσει να πάρει όσα τρίποντα χρειάζονται, προκειμένου να περάσει απευθείας στα τελικά της Γαλλίας.

Τέλος, στις 12:00 το μεσημέρι την Δευτέρα (13/10) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου της Εθνικής στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενώ το απόγευμα η αντίστοιχη των Βορειοϊρλανδών (18:15) και η προπόνησή τους (19:00).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ