ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Τσάνας: "Είμαστε σε καλό δρόμο"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της Εθνικής Νέων U20 Κώστας Τσάνας από το φιλικό ματς με την Ανδρών στον Άγιο Κοσμά. Διαβάστε τι είπε για την προετοιμασία ενόψει του Μουντιάλ

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της Εθνικής Νέων U20 Κώστας Τσάνας από την διάθεση των παικτών του στο φιλικό ματς με την Ανδρών στον Άγιο Κοσμά.

Μάλιστα ο Ομοσπονδιακός προπονητής ανέφερε πως με την προσθήκη και τον υπόλοιπων παικτών την Νέων θα παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο στα γήπεδα της Τουρκίας,

Μετά τον αγώνα ο τεχνικός της Εθνικής Νέων Κώστας Τσάνας είπε:

" Για εμάς ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία το σημερινό ματς να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες. Είναι γεγονός πως πολλοί παίκτες έχουν το περιθώρια να βελτιωθούν.

Είδαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μένω στην καλή διάθεση που είχαν τα παιδιά παρά την κούραση. Έχω την εντύπωση πως θα έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο.

Είναι καλοί παίκτες έχουν ποιότητα και αποτελούσε για τα παιδιά ένα κίνητρο να παίξουν με την Ανδρών και δίκαια είναι στη Νέων, έχω την εντύπωση με τον ερχομό και των υπολοίπων παικτών θα είμαστε πιο δυνατοί".

Για το αν έχει μιλήσει καθόλου με τον Σάντος: " Αυτό που προέχει είναι η προετοιμασία της Ανδρών για το ματς με την Λιθουανία είπαμε κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι για τώρα".

Για το γκρουπ της Εθνικής στο Μουντιάλ: " Η ομάδα του Μεξικό έχει 13 συμμετοχές, η ίδια ομάδα πήρε το Παγκόσμιο κάτω των 17 και η Παραγουάη απέκλεισε την Αργεντινή. Είναι πολύ καλές ομάδες και από τις πλευρά μας είμαστε προετοιμασμένοι να τις αντιμετωπίσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ