ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίκη για την Ανδρών επί της Νέων

Νίκη για την Ανδρών επί της Νέων
INTIME SPORTS

Με γκολ των Σαμαρά και Μήτρογλου η Εθνική ομάδα των Ανδρών επικράτησε με 2-0 της Εθνικής Νέων U20 σε φιλικό προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά. Δεξί μπακ τον Κονέ δοκίμασε ο Σάντος, καθώς δεν είχε στην διάθεσή του Τοροσίδη και Βύντρα

Με γκολ των Σαμαρά και Μήτρογλου η Εθνική ομάδα των Ανδρών επικράτησε με 2-0 της Εθνικής Νέων U20 σε φιλικό προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά.

Το φιλικό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ανδρών για την αναμέτρηση με την Λιθουανία και της Νέων για το Μουντιάλ του 2013 που θα γίνει στην Τουρκία.

Οι Έλληνες παίκτες και των δύο ομάδων ήταν ορεξάτοι και προσπάθησαν να εφαρμόσουν εντός του αγωνιστικού χώρου τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος και του Κώστα Τσάνα.

Τα γκολ της Εθνικής σημείωσαν οι Σαμαράς στο 17ο λεπτό και ο Μήτρογλου στο 66ο λεπτό του αγώνα.

Σε ότι αφορά το σχήμα της Εθνικής, ο Σάντος επέλεξε το κλασικό πλέον 4-3-3, δοκιμάζοντας τον Παναγιώτη Κονέ στο πρώτο ημίχρονο στην θέση του δεξιού μπακ, καθώς δεν είχε την διάθεσή του τόσο τον Βασίλη Τοροσίδη, όσο και τον Λουκά Βύντρα.

Για την Ανδρών έπαιξαν και οι Παναγιωτούδης, Βοσνακίδης και Ανδρεόπουλος οι οποίοι είναι της U19.

Τέλος, να σημειωθεί πως στο φιλικό προετοιμασίας οι Εθνικές ομάδες αγωνίστηκαν με το νέο υλικό που θα διαθέτει πλέον η NIKE.

Εθνική Ανδρών: Καρνέζης (36' Σηφάκης), Κονέ (63' Παναγιωτούδης), Χολέμπας (36' Τζαβέλλας), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης (36' Τζιόλης), Μανιάτης (58' Βοσνακίδης), Χριστοδουλόπουλος, Νίνης (58' Ανδρεόπουλος), Σαμαράς (36' Ταχτσίδης), Γκέκας (36' Μήτρογλου).

Εθνική Νέων U20: Καπίνο (23' Διούδης, 48' Γιαννακόπουλος), Μαρινάκης (36' Γούτας), Κούρος, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Φουρλάνος, Φούντας, Γιαννιώτας (36' Λυκογιάννης), Ράνος (36' Μπουχαλάκης), Κολοβός, Διαμαντάκος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ