ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρέλα και στην Κύπρο με την Εθνική

Τρέλα και στην Κύπρο με την Εθνική

Ένας Κύπριος επιχειρηματίας τύλιξε το μαγαζί του με μια τεράστια ελληνική σημαία και θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη σημαία στον κόσμο. Δείτε σχετικό βίντεο.

Για τους (περισσότερους) Κύπριους, όλοι είμαστε Έλληνες. Η διαφορά είναι πως εμείς είμαστε Ελλαδίτες Έλληνες και εκείνοι Κύπριοι Έλληνες. Κοινή γλώσσα, κοινή θρησκεία, κοινός εθνικός ύμνος, επομένως η αγάπη για την "γαλανόλευκη" δεν θα μπορούσε να λείπει και στη μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Έτσι, λοιπόν, ένας Κύπριος επιχειρηματίας, αποφάσισε να δείξει με τον δικό του τρόπο την αγάπη του για την Ελλάδα και την αγωνία του για το ματς με την Κόστα Ρίκα, τυλίγοντας το μαγαζί του με μια τεράστια ελληνική σημαία.

Για να γίνει πράξη το σκεπτικό του Χριστόφορου Τορναρίτη, καμιά 20άρια άνθρωποι χρειάστηκαν να επιστρατευτούν για να μετατρέψουν σε γαλανόλευκο το μαγαζί "SABAI" στη Λευκωσία.

Η σημαία αυτή έχει εμβαδόν 1.600 τ.μ. και λέγεται πως είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο. Σίγουρα είναι τεράστια και προκαλεί δέος, ενώ το βάρος της φτάνει τα 280 κιλά...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ