ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θλάση ο Καρέλης, επιστρέφει στην Αθήνα

Θλάση ο Καρέλης, επιστρέφει στην Αθήνα
INTIME SPORTS

Ένα άσχημο νέο προέκυψε στην προπόνηση που πραγματοποίησε η Εθνική ομάδα στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε. Ο Καρέλης έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στο γαστροκνήμιο και επιστρέφει στην Αθήνα.

Θλάση α’ βαθμού στο γαστροκνήμιο υπέστη ο Νίκος Καρέλης στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο Μάλεμε ενόψει του φιλικού αγώνα με την Σερβία την Τρίτη (18/4), όπως έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε αμέσως μετα.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπεία, με τον γιατρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Τάσο Τόκη, να έχει μιλήσει ήδη με τον ομόλογό του στον Παναθηναϊκό, Νίκο Τζουρούδη.

Αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, τότε θα λείψει από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ενώ αν ισχύσει η αναβολή θα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει όσο πιο άμεσα γίνεται στις υποχρεώσεις του "τριφυλλιού".

Επίσης, ο Γλύκος ένιωσε πόνους στα πλευρά, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Αυτή ήταν η μοναδική προπόνηση για την Εθνική ομάδα στα Χανιά, με τον Κώστα Τσάνα να κοουτσάρει την "γαλανόλευκη".

Η αποστολή έχει ως εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας, Τασουλής, Κολοβός, Ντίνας, Βύντρα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ