ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι σκέψεις του Τσάνα για το φιλικό με Σερβία

Οι σκέψεις του Τσάνα για το φιλικό με Σερβία
INTIME SPORTS

Μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στα Νησιά Φερόε θα κάνει ο Κώστας Τσάνας στο φιλικό με τη Σερβία, με βάση αυτά που δοκίμασε στην προπόνηση της Δευτέρας στα Χανιά.

Η Εθνική μας ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γήπεδο που χρησιμοποιούσε στη Football League ο Πλατανιάς και όχι στα "Περιβόλια". Υπήρχε αρκετός κόσμος στην προπόνηση που θέλησε να συμπαρασταθεί στους διεθνεις και να τους δείξει την στήριξή του.

Ο Κώστας Τσάνας, που έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Κλάουντιο Ρανιέρι, αναμένεται να κάνει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στα Νησιά Φερόε και θα αφορά την θέση του δεξιού εξτρέμ, με τον Μαυρία να παίρνει την θέση του Καρέλη.

Στο 4-3-3 της "γαλανόλευκης", στο τέρμα θα ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη, Μανωλά, Μόρα και Καράμπελα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Μανιάτης, εσωτερικοί μέσοι οι Κονέ και Σάμαρης, ενώ τον Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης θα πλαισιώνουν οι Μαυρίας και Χριστοδουλόπουλος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ