ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα συγχαρητήρια της Λίγκας και των ομάδων της

Τα συγχαρητήρια της Λίγκας και των ομάδων της

Συγχαρητήρια για την επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος έδωσε η Super League με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση και συγχαίρει την Εθνική μας για την επιτυχία της να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στις 16 κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Αναλυτικά:

"Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής συγχαίρουν την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για μια ακόμα φορά η Εθνική μας Ομάδα κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους".

Παράλληλα και αρκετές ομάδες της Super League εξέδωσαν ανακοίνωση συγχαρητηρίων:

Αστέρας Τρίπολης:
"Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία μας έκανε για ακόμη μία φορά υπερήφανους με την ιστορική πρόκριση της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Πανθρακικός:
"Ο Πρόεδρος Δημήτριος Τζελέπης και σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ συγχαίρουν την Εθνική Ελλάδας για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου κυπέλλου. Η Εθνική μας ομάδα για ακόμη μια φορά μας έκανε υπερήφανους. Σας ευχαριστούμε !!!"

ΠΑΣ Γιάννινα:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, συγχαίρει την Εθνική Ελλάδας για την ιστορική πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπράβο Ελλάδα".

Πλατανιάς:

"Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων συγχαίρει θερμά την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, για την ιστορική και παλικαρίσια πρόκριση, στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές απέδειξαν, για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια, ότι έχουν και τις ικανότητες, αλλά και τα ψυχικά αποθέματα να βαδίζουν με συνέπεια στον δρόμο των επιτυχιών, προσφέροντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σε εκατομμύρια Έλληνες ανά τον πλανήτη.

Οι ευχές μας, σε αυτό το σπουδαίο «ταξίδι», σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση, σας συνοδεύουν…
Καλή επιτυχία από καρδιάς στον Κυριακάτικο αγώνα με την Κόστα Ρίκα. Είμαστε όλοι δίπλα σας…"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ