ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα είπε με Ρανιέρι και αρχηγούς ο Σαρρής

Τα είπε με Ρανιέρι και αρχηγούς ο Σαρρής
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής επισκέφθηκε το ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας όπου είχε τετ α τετ με τον Κλάουντιο Ρανιέρι και του εξέφρασε την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα ενώ συνομίλησε με τους νεοεκλεγέντες αρχηγούς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σαρρής. Κατά την παρουσία του στο ξενοδοχείο συνομίλησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κλάουντιο Ρανιέρι και ενημερώθηκε για την πορεία της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τον αγώνα με την Ρουμανία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την αισιοδοξία του στον ομοσπονδιακό προπονητή για θετικό αποτέλεσμα στο εναρκτήριο παιχνίδι για τα προκριματικά τουEURO2016 και αφού δείπνησε στο ξενοδοχείο με τους ποδοσφαιριστές συζήτησε με τους 4 νεοεκλεγέντες αρχηγούς για τα πριμ της διοργάνωσης.

Η συζήτηση έγινε παρουσία του προϊσταμένου του Λογιστηρίου της ΕΠΟ κ. Θεοφίλου και εξελίχθηκε σε άριστο κλίμα ενώ υπήρξε ταύτιση απόψεων και πολύ σύντομα επήλθε συμφωνία σχετικά με τα πριμ που θα έχουν να λαμβάνουν οι Έλληνες διεθνείς στην πορεία τους προς το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016.

Οι ποδοσφαιριστές ευχαρίστησαν τον κ. Σαρρή που βρίσκεται στο πλευρό τους και υποσχέθηκαν να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να αρχίσουν με νίκη την πορεία προς τα γήπεδα της Γαλλίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ