ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα είπαν Γκιρτζίκης-Καραγκούνης

Τα είπαν Γκιρτζίκης-Καραγκούνης
INTIME SPORTS

Συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης με τον Γιώργο Καραγκούνη με τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής Ελλάδος να δίνει επιπλέον πληροφορίες για τους Μαρκαριάν, Κετσπάγια και Δώνη και η τελική απόφαση θα παρθεί την Πέμπτη στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας τελικά το ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και τον τεχνικό διευθυντή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Γιώργο Καραγκούνη.

Αποκλειστικό θέμα της συνάντησης των δυο αντρών η συζήτηση για τους τρεις υποψηφίους για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος με τον "Κάρα" να αναλύει τα υπέρ και τα κατά κάθε περίπτωσης ξεχωριστά όπως του είχε ζητήσει ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε πιο αναλυτικά στοιχεία για τις περιπτώσεις των Μαρκαριάν, Κετσπάγια και Δώνη ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις τρεις περιπτώσεις και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (12/2) θα παρθεί και η τελική απόφαση για τον εκλεκτό.

Η περίπτωση του Ουρουγουανού προπονητή είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- αυτή που προκρίνει ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει το... συν σε σχέση με τον Γιώργο Δώνη ότι έχει εργαστεί σε εθνική ομάδα (εθνική Γεωργίας από το 2009 ως το 2014) και ίσως αυτό να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση που θα παρθεί.

Όπως και να 'χει, το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία και σε λίγα 24ωρα θα έχει γνωστοποιηθεί το όνομα του νέου ομοσπονδιακού μας εκλέκτορα, ο οποίος και θα αποτελέσει τον διάδοχο του Κλάουντιο Ρανιέρι στον πάγκο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ