ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγχαρητήρια από Σαρρή, Ρανιέρι στην Εθνική Ελπίδων

Συγχαρητήρια από Σαρρή, Ρανιέρι στην Εθνική Ελπίδων
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σαρρής και ο Κλάουντιο Ρανιέρι παρακολούθησαν από τις εξέδρες του γηπέδου της Κατερίνης την προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων και μετά το τέλος του ματς

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής αλλά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κλάουντιο Ρανιέρι βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην Κατερίνη και παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας.

Οι δυο τους έζησαν από κοντά την προσπάθεια και την συγκλονιστική εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και την πίκρα για τον αποκλεισμό.

Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια των Ελπίδων και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς διεθνείς και το προπονητικό τιμ για την προσπάθειά τους.

Επεσήμαναν στους διεθνείς ότι οφείλουν να είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την απόδοσή τους και να συνεχίσουν τη δουλειά γιατί είναι προικισμένοι με σπουδαίο ταλέντο.

Τσάνας: "Αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Εξάλλου, ο Κώστας Τσάνας δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ:

«Ζήσαμε για άλλη μια φορά στην Κατερίνη ανεπανάληπτες στιγμές, αυτό που έγινε σήμερα θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων. Κάναμε το καθήκον μας με υπερπροσπάθεια των παιδιών και όμορφο ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος δεν πανηγυρίσαμε την πρόκριση.

Αυτή η ομάδα μπορεί να έκλεισε σήμερα τον κύκλο της, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι έδωσαν και τη ψυχή τους για κάτι που ήταν εξ αρχής δύσκολο. Είμαι θλιμμένος, αλλά και χαρούμενος».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε:

«Δεν υπάρχουν λέξεις για αυτά που ζήσαμε σήμερα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθουμε θλίψη, αλλά ταυτόχρονα είμαστε γεμάτοι γιατί πιστέψαμε στην πρόκριση και δώσαμε ό,τι είχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κατερίνης, ήταν ένα υποδειγματικό κοινό».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ