ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στήριξη σε Γκέκα από τους φιλάθλους

Στήριξη σε Γκέκα από τους φιλάθλους
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα επέστρεψε το απόγευμα από τη Βραζιλία και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζεύτηκαν περίπου 200 Έλληνες φίλαθλοι για να την υποδεχθούν. Συνθήματα υπέρ του Φάνη Γκέκα και του Φερνάντο Σάντος.

Το απόγευμα της Τρίτης έφτασε η αποστολή της Εθνικής ομάδας από τη Βραζιλία. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι για να υποδεχθούν τους ποδοσφαιριστές και να τους πουν ένα "ευχαριστώ' για την πορεία της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στα συνθήματά τους κυριάρχησαν τα ονόματα των Φάνη Γκέκα και Φερνάντο Σάντος. Ο πρώτος είναι το κεντρικό πρόσωπο μετά το μοιραίο πέναλτι απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Όταν βγήκε γνώρισε την αποθέωση με τον ίδιο να λέει συγκινημένος "ευχαριστώ, ευχαριστώ". Με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος θέλει να στηρίξει τον Λαρισαίο επιθετικό ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό.

Όσον αφορά για τον πρώην πλέον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, οι φίλαθλοι θέλησαν να του δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την παρουσία του αυτά τα 4 χρόνια στον γαλανόλευκο πάγκο. Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δε βρισκόταν στο αεροπλάνο καθώς πέταξε μετά τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα για την πατρίδα του.

Από εκεί και πέρα, αποθεώθηκαν όλοι οι παίκτες. Δεν υπήρξε καμία γκρίνια και το κλίμα ήταν πολύ καλό. Αντικείμενο λατρείας ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος φωτογραφιζόταν με τους φιλάθλους και υπέγραφε αυτόγραφα. Γύρω του σχηματίστηκε ολόκληρος κλοιός.

Ο κόσμος ακολουθούσε παντού τους παίκτες, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν για πολλή ώρα ακόμα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ