ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Δείξαμε δύναμη και χαρακτήρα"

Σάντος: "Δείξαμε δύναμη και χαρακτήρα"
Φερνάντο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα πέτυχε η Εθνική Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας και τόνισε πως ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά η ΕΠΟ είχε κλείσει το εισιτήριο για εκείνον.

Σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης μίλησε ο Φερνάντο Σάντος λίγο πριν την άφιξη της Εθνικής ομάδας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο Μουντιάλ και στην πορεία της Ελλάδας σε αυτό.

"Προσπαθήσαμε πάρα πολύ μετά το πρώτο παιχνίδι. Μία ήττα σε σημαδεύει αλλά κάναμε ένα πολύ καλό ματς με την Ιαπωνία, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και με την Ακτή πήραμε την πρόκριση που θέλαμε. Δείξαμε δύναμη και χαρακτήρα. Σαφώς και υπήρξε στεναχώρια και κλάματα για τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα. Οι παίκτες ήθελαν πάρα πολύ να πάμε στους "8". Υπήρξε μεγάλη απογοήτευση μετά την Κόστα Ρίκα".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε γιατί δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή: " Ήθελα να γυρίσω με τους παίκτες, αλλά το εισιτήριο το έκλεισε η ΕΠΟ. Με ενημέρωσαν πως υπήρχαν συγκεκριμένα εισιτήρια για μένα. Εγώ ήθελα να μείνω με την ομάδα αλλά είχαν κλειστεί ήδη τα εισιτήρια και έπρεπε να φύγω νωρίτερα".

Ακόμη ρωτήθηκε για το τι είπε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κόστα Ρίκα: "Εγώ αυτό που είπα είναι πως έλειψε το καθαρό μυαλό γιατί υπήρχε η θέληση των παικτών για τη νίκη. Ίσως σε κάποιες φάσεις δεν σκέφτηκαν καθαρά γιατί υπήρχε μεγάλη διάθεση για τη νίκη".

Επίσης, προσέθεσε: " Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί πίστευα στην πρόκριση. Υπήρχε άνθρωπός μου που έβλεπε το παιχνίδι της Ολλανδίας με το Μεξικό γιατί πιστεύαμε όλοι στην πρόκριση. Είμαι υπερήφανος γι αυτά που πετύχαμε. αυτό που ήθελα ήταν να δώσω χαρά στον ελληνικό λαό και σε ένα σημείο το πετύχαμε. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα είναι πάντα στην καρδιά μου όπως και όλοι οι Έλληνες".

Τέλος, για τους Καραγκούνη και Ρανιέρι είπε: "Ο Γιώργος Καραγκούνης πρόσφερε πολλά και τον ευχαριστούμε. Για τον Ρανιέρι το μόνο που έχω να πω είναι να συνεχίσει την καλή πορεία της Εθνικής".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ