ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην τελική ευθεία για το deal

Monaco's Italian coach Claudio Ranieri gestures during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Monaco (ASM), on September 22, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris.  AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Monaco's Italian coach Claudio Ranieri gestures during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Monaco (ASM), on September 22, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA AFP

Tην οριστική απάντηση του Kλαούντιο Pανιέρι στην πρόταση που του έγινε για να αναλάβει την Εθνική ομάδα, περιμένουν στην EΠO. Ποια είναι τα δεδομένα.

Με το 1,5 πόδι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας βρίσκεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Στην ΕΠΟ εκφράζουν την άκρατη αισιοδοξία τους ότι το deal είναι προ των πυλών και ο πολύπειρος Ιταλός κόουτς θα αποτελέσει τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της "γαλανόλευκης" για την επόμενη διετία, οδηγώντας την μέχρι την τελική φάση του EURO 2016.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας έχουν καταθέσει την πρότασή τους στον 62χρονο, η οποία είναι της τάξεως των 800.000 ευρώ συν μπόνους πρόκρισης για την διοργάνωση στα γήπεδα της Γαλλίας και περιμένουν την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού, ώστε το προφορικό "ναι" να αποκτήσει και ουσία και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υπογραφή συμβολαίου.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ο Ρανιέρι πρέπει να λύσει και το συμβόλαιό του με τη Μονακό, διότι για να συμφωνήσει με την ΕΠΟ, θα πρέπει πρώτα να έχει αποδεσμευτεί από την ομάδα του Πριγκιπάτου. Αφού γίνει αυτό και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποτελέσει τον διάδοχό του, τότε όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Το υπογεγραμμένο ιδιωτικό συμφωνητικό που περιμένουν στην ΕΠΟ, θα παρουσιάσει στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ο Γιώργος Σαρρής και εκεί θα επικυρωθεί η συμφωνία, ώστε ο Ιταλός να πάρει την σκυτάλη από τον Σάντος, ο οποίος μετά το τέλος του Μουντιάλ αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όσο για το ποιους θα έχει στο πλάι του σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αυτό είναι κάτι που δεν έχει συζητηθεί και προς το παρόν δεν απασχολεί. Πρώτα πρέπει να κλείσει το θέμα του προπονητή και αυτό αποτελεί το Νο1 μέλημα και μετέπειτα θα τεθούν επί τάπητος άλλα ζητήματα, όπως είναι και αυτό των βοηθών του.

Στην υποτιθέμενη περίπτωση που κάτι χαλάσει (δεν διαφαίνεται αυτή την στιγμή), τότε η ΕΠΟ θα προχωρήσει μια από τις άλλες περιπτώσεις που έχει σταντ μπάι, όπως είναι αυτή του Πορτογάλου πρώην προπονητή του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο. Εν αναμονή λοιπόν...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ