ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σταφυλίδης: "Αν ήταν δυνατόν, 100.000 φίλαθλοι με Βοσνία"

Σταφυλίδης: "Αν ήταν δυνατόν, 100.000 φίλαθλοι με Βοσνία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Σταφυλίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι θα ήθελε το "Γ. Καραϊσκάκης" να είχε 100.000 κόσμο στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία, στις 13 Νοέμβρη.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται αυτή της Βοσνίας, στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 13 Νοεμβρίου, κι ο εκ των σκόρερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Εσθονία, Κώστας Σταφυλίδης, υποστήριξε στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" ότι θα ήθελε το γήπεδο να έχει 100.000 κόσμο (εάν ήταν δυνατόν). Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής αριστερός μπακ της Άουγκσμπουργκ για:

Για τις συνθήκες στην αναμέτρηση με την Εσθονία: "Περιμέναμε να έχει περισσότερο κρύο μέσα στο γήπεδο, αλλά τελικά οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο ήταν αρκετά καλές".

Για το γρήγορο γκολ του Τοροσίδη: "Δείχνει πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη. Όταν σκοράρεις τόσο νωρίς λύνονται τα πόδια σου και παίζεις πιο απελευθερωμένα".

Για τις δύο αναγκαστικές αλλαγές: "Ήταν δύο δυσάρεστες και δύσκολες στιγμές για εμάς, αλλά ευτυχώς μείναμε συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε το παιχνίδι".

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: "Ξέρουμε όλοι την ποιότητα του Κυριάκου. Άλλαξε τρεις θέσεις σε 15 λεπτά, αλλά τα ανταποκρίθηκε πλήρως και στον ρόλο του δεξιού μπακ που του ανατέθηκε".

Για την Εσθονία: "Χάσαμε δυο παίχτες νωρίς και ήταν λογικό και επόμενο να πιέσουν οι Εσθονοί. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα και μια έκπληξη με την εμφάνιση της αντίπαλης ομάδας, καθώς έτρεχαν και πίεζαν συνέχεια, ενώ και τακτικά ήταν πάρα πολύ καλοί".

Για την στιγμή του φάουλ: "Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένας παίχτης με μεγάλη ποιότητα και ήθελε να το χτυπήσει. Πριν το παιχνίδι ο προπονητής μου είχε αναθέσει εμένα να χτυπήσω τα φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Κώστας αισθανόταν καλά, παρόλα αυτά ο κόουτς έδωσε την εντολή να το εκτελέσω εγώ και αυτό έγινε. Πήγε ο Κώστας μαζί με τον Κούλη στο τείχος, είδα μια μεγάλη τρύπα στη δεξιά γωνία και σούταρα. Ήθελα ο τερματοφύλακας να δει όσο πιο αργά γίνεται την μπάλα και αυτό έγινε".

Για το που αφιερώνει το γκολ: "Στην οικογένεια μου και σε όλα τα παιδιά στην ομάδα. Κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια, ώστε να φέρουμε την Εθνική εκεί που ήταν".

Για τις τρεις σερί νίκες στον όμιλο: "Έχουμε κάνει το "3 στα 3" στον όμιλο, όμως έχουμε παίξει με τις πιο αδύναμες ομάδες. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε καθώς οι επόμενοι αντίπαλοι μας είναι η Βοσνία και το Βέλγιο. Αν κερδίσουμε τους Βόσνιους στην έδρα μας όπου είναι και το επόμενο ματς, τότε οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι πού υψηλές".

Για τον Σκίμπε: "Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να δουλεύει πολύ, χαμηλών τόνων και νομίζω ότι θα δώσει και πολλές ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά. Έχουμε μια καλή χημεία, μας δίνει ελευθερία στο γήπεδο, αλλά και χρόνο εκτός γηπέδου, τον οποίο χρειαζόμαστε για να αποφορτιζόμαστε".

Για τον Χολέμπας: "Κανείς δεν το περίμενε, εκτός ίσως από τον προπονητή και μάλλον από κάποιους συμπαίχτες. Ο Χοσέ δεν ήθελε να ξανάρθει. Αυτές είναι προσωπικές αποφάσεις. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του".

Για τον κόσμο στο επόμενο παιχνίδι: "Θέλω να έχει και 100.000 κόσμο αν ήταν δυνατόν το γήπεδο με τη Βοσνία. Είναι κομβικής σημασίας η αναμέτρηση και θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας".

Για την επιλογή του Σκίμπε να καλέσει τους Μανιάτη και Τζιόλη: "Δεν μπορεί ο προπονητής να τελειώσει τον Γιάννη και τον Αλέξανδρο από την Εθνική, επειδή βρίσκονται σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας τους. Άποψη μου είναι ότι πρόκειται για μια πολύ σωστή επιλογή του κόουτς".

Για την ποιότητα της ομάδας: "Είναι 23 παίχτες στην αποστολή και πρέπει να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Ο καθένας που βρίσκεται εδώ θα μπορούσε να ξεκινήσει βασικός".

Για τα γκολ που πετυχαίνει: "Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Μου βγαίνει μέσα από το παιχνίδι. Αναλαμβάνω τις εκτελέσεις φάουλ, έχω χώρους σουτάρω και η μπάλα πάει μέσα. Αν πήγαινε δοκάρι και έξω δεν θα στεκόταν κανείς".

Για τις εκτελέσεις φάουλ: "Έχω δουλέψει πολύ πάνω στα στημένα. Βλέπω αποτέλεσμα και είναι κάτι που με ευχαριστεί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ