ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκόνδρας: "Κάθε Έλληνας θέλει να παίξει στην Εθνική"

Σκόνδρας: "Κάθε Έλληνας θέλει να παίξει στην Εθνική"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ελλάδος και δήλωσε περήφανος ως μέλος της "οικογένειας".

Έτοιμος να βοηθήσει όπως μπορεί την Εθνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Σκόνδρας μετά το τέλος της πρώτης του προπόνησης με την Εθνική ομάδα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής θα θέλει να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής, έτσι κι εγώ. Θα βοηθήσω όσο μπορώ κι αν μου ζητηθεί θα το κάνω. Είτε αγωνιστώ είτε όχι το σημαντικό είναι να νικήσει η ομάδα».

Όσον αφορά τους στόχους;
«Σε όλα τα ματς ο στόχος της Εθνικής είναι να κερδίζει, το έχει δείξει ότι έχει πάρα πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να το δείξουμε και το Σάββατο. Κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά. Πρώτα θα κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου που είναι πολύ δύσκολο και μόλις περάσει αυτός ο αγώνας θα δούμε το επόμενο. Σίγουρα θέλουμε τους έξι βαθμούς».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις είπε:
«Είναι πρώτη ημέρα που είμαστε εδώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γι’ αυτά τα δύο ματς. Είμαστε μια οικογένεια και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο».

Καρέλης: "Μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στην Εθνική"

Δηλώσεις έκανε και ο έτερος πρωτοεμφανιζόμενος Νίκος Καρέλης ο οποίος δήλωσε και αυτός περήφανος για την κλήση του στην εθνική και πρόσθεσε ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής έχουν ξεχάσει την ήττα από την Ρουμανία και κοιτάνε μπροστά:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η κλήση μου στην Εθνική. Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια οικογένεια όπως ήμουν και στις μικρές Εθνικές ομάδες και όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ όλοι μου μιλάνε και με προσέχουν και αυτό είναι πολύ καλό», τόνισε ο επιθετικός του «τριφυλλιού».

Για το ματς με την Φινλανδία:
«Ξεχνάμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και προσπαθούμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας για τα επόμενα δύο ματς και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε υπό τις οδηγίες του προπονητή για μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Η Φινλανδία έχει τρεις βαθμούς και εμείς θα πάμε εκεί για τη νίκη για να προχωρήσουμε στον επόμενο αγώνα».

Για την κλήση του:
«Ο προπονητής έκρινε ποια ήταν η κατάλληλη στιγμή για να με καλέσει και είναι μεγάλη μου χαρά που το έκανε τώρα. Έχω συνηθίσει από τις Εθνικές ομάδες όμως τώρα το επίπεδο είναι υψηλότερο και πρέπει να ανταπεξέλθεις και να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς για να μείνεις σε αυτή την ομάδα. Το φανταζόμουν από μικρό παιδί να σκοράρω με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών κι ελπίζω να το κάνω και τώρα».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ