ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "H αποβολή του Ταχτσίδη ευνόησε το Βέλγιο"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, στάθηκε στην αποβολή του Ταχτσίδη, εκτιμώντας ότι ήταν μια κακή απόφαση του διαιτητή και ότι επηρέασε την εξέλιξη του ματς.

Αφού δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του, ο Μίχαελ Σκίμπε ξεκαθάρισε ότι η αποβολή του Ταχτσίδη ευνόησε το Βέλγιο ώστε να επανέλθει στο ματς και να διεκδικήσει την ισοπαλία (1-1).

"Πιστεύω ότι δύσκολα θα μπορούσαμε να περιμένουμε καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό, με βάση το σενάριο του ματς. Σίγουρα θα μπορούσαμε να περιμένουμε να κερδίσουμε, αλλά δεδομένων των συνθηκών είμαστε ικανοποιημένοι.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι αυτή η κακή απόφαση του διαιτητή (αποβολή Ταχτσίδη) επηρέασε το ματς, επιτρέποντας στο Βέλγιο να πάρει χώρο. Έδωσε αλήθεια την πιθανότητα στο Βέλγιο να επανέλθει στο ματς. Κάναμε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο από το πρώτο. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο επιθετικά, αλλά απέναντι σε μια τέτοια ομάδα είναι δύσκολο. Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου", υποστήριξε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ