ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε τουρνουά στην Ρωσία η Εθνική Νέων

Σε τουρνουά στην Ρωσία η Εθνική Νέων
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα Νέων (U-18) θα πάρει μέρος σε διεθνές φιλικό τουρνουά στην Ρωσία (4-10/1/2012) και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε την αποστολή. Δείτε ποιους κάλεσε

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε την Τετάρτη (28/12) τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής Νέων (U-18) για το διεθνές φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η Ρωσία (4 έως 10/1/2012) στην Αγία Πετρούπολη.

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο μαζί με την Ουκρανία και την Ιταλία, τις οποίες θα αντιμετωπίσει στις 5 και 7/1/2012, αντίστοιχα (γήπεδο SCC Peterburgksy, ώρα Ελλάδος 13.00).

Στον 1ο όμιλο θα αναμετρηθούν οι ομάδες της Ρωσίας, της Λιθουανίας και της Λευκορωσίας. Τον 2ο όμιλο απαρτίζουν η Φινλανδία, το Αζερμπαϊτζάν και η τοπική ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, ενώ ο 4ος αποτελείται από την Τσεχία, την Τουρκία και τη Λετονία.

Οι νικήτριες ομάδες των τεσσάρων γκρουπ προκρίνονται στα ημιτελικά του τουρνουά. Οι υπόλοιπες θα παίξουν για τις θέσεις 5-12.

Οι παίκτες που κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής είναι οι: Χουτεσιώτης Ελευθέριος (Ολυμπιακός), Σουκιάς Ραφαήλ (Ολυμπιακός), Σιώπης Εμμανουήλ (Ολυμπιακός), Ιωαννίδης Νικόλαος (Ολυμπιακός), Μουζακίτης Αλέξανδρος (Παναθηναϊκός), Χουχούμης Αδαμάντιος (Παναθηναϊκός), Δώνης Χρήστος (Παναθηναϊκός), Γιαννιτσανής Νικόλαος (Παναθηναϊκός), Πολιανίδης Βασίλειος (Άρης), Παλιατσιός Παρασκευάς (Άρης), Παναγιωτούδης Κωνσταντίνος (ΠΑΟΚ), Καντουτσής Αναστάσιος (Ατρόμητος), Παπουτσογιαννόπουλος Θεόδωρος (Ατρόμητος), Σπανός Άγγελος (Πανιώνιος), Παπαδημητρίου Χρήστος (ΑΕΚ), Κοντοπίδης Κωνσταντίνος (Αστέρας Τρίπολης), Βοσνακίδης Δημήτριος (Πανθρακικός), Γούτας Δημήτριος (Skoda Ξάνθη).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ