ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαρρής: "Να συνεχίσει τις επιτυχίες ο νέος προπονητής"

Σαρρής: "Να συνεχίσει τις επιτυχίες ο νέος προπονητής"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σαρρής έμεινε ικανοποιημένος από την πορεία της Εθνικής μας στο Μουντιάλ, ενώ θέλει ο νέος προπονητής να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της Εθνικής μας ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τον Φερνάντο Σάντος για την προσφορά του.

Αρχικά είπε: "Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά και το τεχνικό επιτελείο για το ταξίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, στο παιχνίδι των 120 λεπτών δικαιούμασταν τη νίκη, δεν καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ και στα πέναλτι κερδίζει ο πιο τυχερός".

Για την ψυχολογία των παικτών, ανέφερε: "Τα παιδιά είναι λίγο απογοητευμένα για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός. Τους είπα να έχουν ψηλά το κεφάλι, γιατί πρέπει να αρχίσουμε προετοιμασία για το EURO που έρχεται".

Τέλος, σχολίασε για τον Σάντος και το νέο προπονητή: "Η προσφορά του Σάντος στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ανεκτίμητη, εφάμιλλη της προσφοράς του Ότο Ρεχάγκελ. Έδωσε πάρα πολλά, βελτίωσε πολύ και τις υποδομές μας. Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του. Ο νέος προπονητής είναι γνωστός και καταξιωμένος, ελπίζουμε να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ