ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Μόνο ο Μπλάτερ έχει αμφιβολίες για τον Ρονάλντο"

Σάντος: "Μόνο ο Μπλάτερ έχει αμφιβολίες για τον Ρονάλντο"
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος ψήφισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την "χρυσή μπάλα" λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και δεν αμφιβάλει κανείς εκτός από τον πρόεδρο της FIFA. Τόνισε επίσης πως δύσκολα θα έλεγε "όχι" σε πρόταση από την εθνική Πορτογαλίας, όμως πρώτα θέλει με την Ελλάδα να την αντιμετωπίσει στον τελικό του Μουντιάλ!

Τον Ιανουάριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και ο Φερνάντο Σάντος δεν θα μπορούσε να ψηφίσει άλλον εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα μιλώντας στον Πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό "Renaissance" είπε χαρακτηριστικά πως ο μοναδικός που έχει αμφιβολίες για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μπλάτερ ο πρόεδρος της FIFA.

" Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία στην ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτης στον κόσμο. Νομίζω ότι, εκτός από τον πρόεδρο της FIFA (σ.σ. Μπλάτερ), κανείς δεν αμφιβάλλει ότι είναι ο καλύτερος".

Επίσης, αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Ρονάλντο λέγοντας: " Μόνο λίγο συνεργαστήκαμε διότι πωλήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμα και τότε ήταν ένα φαινόμενο και χαριτολογώντας, λέω στους φίλους μου αυτός παίζει καλύτερα από το ποδόσφαιρο, είναι τελειομανής και πάντα θέλει περισσότερα".

Δεν θα έλεγε "όχι" στην εθνική Πορτογαλίας

Σε άλλη του συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο, "TVI", ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Πορτογαλίας.

"Κανείς δεν θα έλεγε όχι στην χώρα του, αλλά σέβομαι τον συνάδελφό μου που έχει την θέση και ελπίζω να συνεχίσει", τόνισε ο Σάντος.

"Στο παρελθόν είχα τρεις φορές την δυνατότητα να αναλάβω την εθνική. Μία πριν την Πόρτο, μία όταν ήμουν στην Πόρτο και μία όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό".

Σάντος: "Μόνο ο Μπλάτερ έχει αμφιβολίες για τον Ρονάλντο"

Εν συνεχεία φυσικά τόνισε πως είναι συγκεντρωμένος στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Για το Μουντιάλ ανέφερε πως στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που είναι ιστορική επιτυχία για την Ελλάδα, ενώ αν γίνει αυτό, τότε θα βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι κι όπου φτάσουμε!

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στην Πορτογαλία, ανέφερε πως θα ήταν κάτι πολύ καλό, ειδικά στον τελικό (δεν γίνεται στον όμιλο), αλλά και νωρίτερα να παίξουν καλό θα είναι, καθώς θα σημαίνει πως σίγουρα μία θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα.

Σάντος: "Μόνο ο Μπλάτερ έχει αμφιβολίες για τον Ρονάλντο"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ