ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Με νίκη πλησιάζουμε στην κορυφή"

Σάντος: "Με νίκη πλησιάζουμε στην κορυφή"
INTIME SPORTS

O Φερνάντος Σάντος αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Βοσνία ωστόσο, εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα της Εθνικής μας. Διαβάστε τι ειπώθηκε στην συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού μας προπονητή.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 ο Φερνάντος Σάντος εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα της Εθνικής μας.

Τόνισε, ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αναγνώρισε ότι η Βοσνία είναι μία ποιοτική ομάδα ωστόσο, δεν αισθάνεται φόβο.

" Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Περιμένω να γίνει ένα καλό ματς. Ξέρουμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όχι όμως καθοριστικό για τη συνέχεια.

Οποιος νικήσει θα πλησιάσει πολύ κοντά στην πρώτη θέση του ομίλου. Πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες που θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Η Ελλάδα κατεβαίνει πάντα για τη νίκη. Εχουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Παρασκευή", τόνισε αρχικά ο Σάντος.

Για την Βοσνία: " Η Βοσνία είναι μια δυνατή ομάδα. Εχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές τη Βοσνία. Εχουμε μελετήσει τον τρόπο παιχνιδιού τους και πιστεύω ότι είμαστε διαβασμένοι. Ξέρουμε για τη φανατισμένη ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια τους. Γι' αυτό, επαναλαμβάνω, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Το παιχνίδι θα κριθεί στο μυαλό και την ψυχική δύναμη. Σίγουρα καθένας από αυτούς μπορεί να κάνει τη διαφορά, το ίδιο και ο Πιάνιτς. Πάντως, δεν έπαιξε ούτε στο πρώτο ματς. Η ομάδα μου έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και δεν αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο και συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι σε τέτοια ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει το αποτέλεσμα.

Η Βοσνία έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Εχει πλησιάσει σε πρόκριση στα τελικά. Εχει βελτιωθεί ως ομάδα και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Εχει ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις, αφού αγωνίζονται σε μεγάλα πρωταθλήματα. Αλλά κι εμείς έχουμε τους δικούς μας, τους οποίους πιστεύω 100%. Ξέρω καλά τους ποδοσφαιριστές μου και ξέρω ότι θα δώσουν τα πάντα. Ελπίζω μαζί με την καρδιά να δώσουν και το μυαλό τους.

Δεν αισθανόμαστε φόβο. Όποιος έχει φόβο να πάρει ένα σκύλο. Το έχω πει πολλές φορές. Σίγουρα σεβόμαστε τη Βοσνία, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Σε καμία περίπτωση!".

Για το σύστημα που θα ακολουθήσει: " Εδώ και 25 χρόνια που είμαι προπονητής ποτέ δεν παίζω μαν του μαν. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Η Βοσνία είναι μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να προσέχουμε. Οταν παίζουν δύο δυνατές ομάδες οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και αυτές θα κρίνουν το παιχνίδι. Γι' αυτό ζητώ συγκέντρωση.

Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τη Βοσνία. Ελλάδα και Βοσνία είναι δυνατές ομάδες, αλλά με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Γι' αυτό λέω ότι οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Ελπίζω να συνεχίζουμε τα αποτελέσματα με ομάδες που προέρχονται από τη γιουγκοσλαβική σχολή. Η Βοσνία στην Αθήνα προσάρμοσε την ομάδα πάνω σε εμάς. Αυτό, όμως, δεν πιστεύω ότι θα γίνει αύριο. Θα παίξουν 4-4-2 με ρόμβο".

Σε ερώτηση για τα όσα είπε ο Μουρίνιο γι' αυτόν, δήλωσε: " Σήμερα θα ήθελα να μιλήσω μόνο για την Ελλάδα και το παιχνίδι με τη Βοσνία", ενώ όσον αφορά την συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, είπε: " Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα παίξει αύριο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ