ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτη συγκέντρωση ενόψει Μάλτας

Πρώτη συγκέντρωση ενόψει Μάλτας

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει του αγώνα με την Μάλτα για τα προκριματικά του "EURO 2012"(26/3), πραγματοποίησε την Δευτέρα η αποστολή της Εθνικής ομάδας. Κατσουράνης:"Θα χάσουμε πολλά αν δεν νικήσουμε την Μάλτα".

Με νέο πρόσωπο τον Παναγιώτη Λαγό της ΑΕΚ, η αποστολή της Εθνικής ομάδας πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση το μεσημέρι της Δευτέρας ενόψει των αγώνων με τη Μάλτα (26/3, 21:30, προκριματικά EURO 2012) και την Πολωνία (29/3, 21:30, «Γ. Καραϊσκάκης», φιλικός).

Στο πρώτο προσκλητήριο έδωσαν το "παρών" όλοι οι διεθνείς εκτός από τον Γιώργο Σαμαρά της Σέλτικ ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί το βράδυ με την ομάδα.

Η πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι προγραμματισμένη το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Βουλιαγμένης καθώς ως γνωστόν λόγω έργων, η "γαλανόλευκη" δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή αποτελούν 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι:Αλέξανδρος Τζόρβας(Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός),

Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Παναγιώτης Λαγός(ΑΕΚ).

Λίγο πριν την πρώτη συγκέντρωση, ο μέσος του Παναθηναϊκού, Κώστας Κατσουράνης αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Μάλτα, τόνισε:" Στόχος μας είναι η νίκη. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Έχουμε πολλά να χάσουμε και τίποτα να κερδίσουμε εκτός από τους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλος δεν έχει τίποτα να χάσει. Ας κερδίσουμε την Μάλτα και μετά θα δούμε για την συνέχεια".

Για την ετοιμότητα των διεθνών, απάντησε:"Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα νικήσουμε τη Μάλτα και μετά θα δούμε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Το μυαλό μας είναι μόνο στην αναμέτρηση με τη Μάλτα, δεν μας απασχολούν οι επόμενοι αγώνες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ