ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προπονήθηκε ο Σωκράτης, σχήμα με Μήτρογλου

Προπονήθηκε ο Σωκράτης, σχήμα με Μήτρογλου
INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) και τέθηκε στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το φιλικό με την Αυστρία. 4-3-3 με κορυφή τον Μήτρογλου δοκίμασε ο Σάντος.

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας επί ελληνικού εδάφους, ενόψει του φιλικού αγώνα της Τετάρτης (14/8) με την Αυστρία στο Ζάλτσμπουργκ.

Στην απογευματινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι διεθνείς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος δεν προπονήθηκε το πρωί και έτσι ο Φερνάντο Σάντος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στην συνέχεια έγινε δίτερμα, όπου ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός φανέρωσε τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έδειξε ο Πορτογάλος στο 4-3-3 που θα παρατάξει, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης με τους Τοροσίδη (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) και Σιόβα-Μανωλά στην άμυνα.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδης και στην επίθεση οι Χριστοδουλόπουλος (αριστερά), Κονέ (δεξιά), Μήτρογλου (κορυφή).

Κατά την διάρκεια του διτέρματος μάλιστα ο Σάντος έκανε πολλές διακοπές, θέλοντας να δείξει στους παίκτες τι ακριβώς ζητάει από αυτούς μέσα στο γήπεδο.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (13/8) για την Αυστρία (10.00) και το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο του αγώνα.

Στην αποστολή είναι οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Βύντρα, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Νίνης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Φορτούνης.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης Αυστρία-Ελλάδα, είναι ο Σλοβάκος Τρουτζ με βοηθούς τους κ. Μπάλκο, Χλάντεκ και 4ο διαιτητή τον κ. Βάλασεκ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ