ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Νέων, ήττα με 2-0 από την Ουκρανία

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Νέων, ήττα με 2-0 από την Ουκρανία

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων στην πρεμιέρα της στην Elite Round γνωρίζοντας την ήττα από την Ουκρανία με 2-0 και τα πράγματα για την πρόκριση στην τελική φάση έγιναν δύσκολα με το καλημέρα.

Πρεμιέρα με το αριστερό για την Εθνική Νέων που ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Elite Round που διεξάγεται στην Ολλανδία.

Μάλιστα μετά και την επικράτηση της Ολλανδίας με 1-0 επί της Φιλανδίας στο άλλο ματς του ομίλου τα πράγματα για την πρόκριση, την οποία παίρνει μόνο ο πρώτος, έγιναν δύσκολα με το καλημέρα.

Η Εθνική Ελλάδος είχε να αντιμετωπίσει μια σημαντική απουσία πριν την έναρξη του αγώνα καθώς ο Γιάννης Γκούμας δεν είχε στην διάθεση του τον Ρέτσο ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Μάλιστα πολύ γρήγορα στην αναμέτρηση έχασε και τον Βρουσάι που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μπαστιανό στο 26'.

Επίσης η Ουκρανία παρότι είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 22' με πέναλτι που κέρδισε δεν τα κατάφερε αλλά μπόρεσε να βρει γκολ στο χειρότερο δυνατό σημείο αφού σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ουκρανία κέρδισε πέναλτι στο 22' με τον Σαπαρένκο να το εκτελεί αλλά βρήκε το δοκάρι του Σιαμπάνη και το 0-0 παρέμεινε. Οι τυπικά γηπεδούχοι όμως πήραν το προβάδισμα στο 45+2' όταν ο Μικολένκο από κοντά έκανε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ουκρανία πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ρουσίν ο οποίος με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 51' η Ελλάδα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Γιακίμετς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από την αναμέτρηση. Παρά τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τις αλλαγές που έκανε ο Γιάννης Γκούμας για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του δεν άλλαξε κάτι και το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ουκρανία: Λούνιν, Γιακίμετς, Στσαστλίβτσεβ, Μικολένκο, Ντουμπίντσακ, Τσεμπέρκο, Σαπαρένκο, Μπουλέτσα (56' Ποπόβ), Τοπάλοβ (90' + Αλοιμπέκοβ), Λούνοβ, Ρουσίν (83' Λεντνέβ)

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς (54' Παυλίδης), Νικολάου, Ευαγγέλου, Κατράνης, Λάμπρου (71' Μπουζούκης), Μίγγος, Νάτσος, Λημνιός, Βρουσάι (26' Μπαστιανός), Καμπετσής.

Η Βαθμολογία

1) Ουκρανία 3
2) Ολλανδία 3
3) Φιλανδία 0
4) Ελλάδα 0

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ