ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Δεν ξέρω αν θα παίξει στη ρεβάνς ο Κίρικες"

"Δεν ξέρω αν θα παίξει στη ρεβάνς ο Κίρικες"

Την γνωμάτευση για τον τραυματισμό του σέντερ μπακ της Τότεναμ, Βλαντ Κίρικες περιμένει ο Ρουμάνος ομοσπονδιακός τεχνικός, Βίκτορ Πιτσούρκα. Ο τελευταίος εξήγησε γιατί άφησε εκτός τον γκολκίπερ της Σίτι, Κοστέλ Παντιλιμόν.

Τέσσερις μέρες πριν την αναμέτρηση στο "Καραϊσκάκης" ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον Βλαντ Κίρικες.

Ο στόπερ της Τότεναμ και αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας, τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με την Νιούκαστλ.

Ο Κίρικες υπέστη κάταγμα ρινικού οστού γεγονός που δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στον τεχνικό της Ρουμανίας.

"Είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός. Τις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε την ακριβή κατάσταση του. Το κάταγμα που υπέστη απαιτεί το λιγότερο έξι μέρες δίχως δράση.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα τον χρησιμοποιήσουμε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι. Μιλήσαμε μαζί του χθες και μας είπε πως θα επισκεφθεί έναν ειδικό σήμερα προκειμένου να πάρει μία ακόμη γνώμη.

Δεν έχω αποφασίσει ποιον θα χρησιμοποιήσω στην θέση του. Ο Γκάρντος τα πήγε αρκετά καλά με την Εσθονία. Θα δούμε ποιος θα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση".

'Εκπληξη προκάλεσε στον Τύπο της χώρας το γεγονός πως ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι, Κοστέλ Παντιλιμόν έμεινε εκτός αποστολής.

"Έχει παίξει πολύ λίγο τα τελευταία δύο χρόνια" ήταν η απάντηση του Πιτσούρκα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ