ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιλάβιος: "Μαζί με Σάντος για άλλα δύο χρόνια"

Πιλάβιος: "Μαζί με Σάντος για άλλα δύο χρόνια"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, έκανε λόγο για ευτυχισμένη νύχτα ενώ αποκάλυψε ότι θα εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος μέχρι το 2014.

"Πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ψυχοβγαλτικό", ήταν τα πρώτα λόγια του ισχυρού άνδρα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην τηλεόραση του "MEGA", για να προσθέσει:

"Η επόμενη μέρα της Εθνικής θα είναι πολύ καλή. Έχουμε δύο ακόμα διοργανώσεις που μπορούμε να πάμε καλά. Βλέπουμε την Εθνική μακριά".

Κληθείς να επιβεβαιώσει τα σενάρια που θέλουν την Εθνική Ελλάδας να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Φερνάντο Σάντος για δύο ακόμα χρόνια, είπε:

"Αυτή θα είναι η εισήγησή μου στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Σύντομα θα είμαστε μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια".

Κληθείς τέλος να κάνει ένα συνολικό σχόλιο για την πορεία της Εθνικής σε αυτή την προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έκανε λόγο για πανάξια πρόκριση:

"Πολύ ευτυχισμένη νύχτα. Αυτή η ομάδα αξίζει πάρα πολλά, πανάξια είμαστε πρώτοι. Πήρε 4 βαθμούς με την Κροατία, 6 με το Ισραήλ, είμαστε πανάξια πρώτοι. Παρά τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ