ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με αλλαγές στην επίθεση για το τρίποντο

Με αλλαγές στην επίθεση για το τρίποντο
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής μας ομάδας ενόψει του αγώνα με την Ιαπωνία, όπου το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Μπορεί το τελευταίο 24ωρο να απασχόλησαν άλλα θέματα εκτός του αγωνιστικού, που είναι και το σημαντικό, εντούτοις απόψε η Εθνική μας έχει αγώνα (01:00, live blog στο sport24.gr) και όλα μπαίνουν στο περιθώριο.

Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, κανένα θέμα δεν ενδιαφέρει εκτός από το να είναι άπαντες ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο της νίκης απέναντι στην Ιαπωνία για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου.

Τόσο η ΕΠΟ, όσο και ο Φερνάντο Σάντος με τους διεθνείς, τοποθετήθηκαν την Τετάρτη για το θέμα που προέκυψε με τους Τζαβέλλα και Μανιάτη και τη μεταξύ τους διένεξη. Καλώς ή κακώς, αυτό συνέβη, όμως αλίμονο και αν επισκιάσει το βασικό και κύριο που είναι το ματς με τους Ιάπωνες στο "Estadio das Dunas" στην πόλη Νατάλ.

Η ήττα από την Κολομβία στην πρεμιέρα στο Μπέλο Οριζόντε δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στην ομάδα μας. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη και πρέπει πάση θυσία να κατακτηθεί. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της "γαλανόλευκης" και αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή. Επιθυμία όλων είναι το τελευταίο σφύριγμα του Ζοέλ Αγκιλάρ να βρει Έλληνες να πανηγυρίζουν.

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, ο Καρνέζης θα υπερασπιστεί και πάλι τα ελληνικά γκολπόστ, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Εν ολίγοις στην άμυνα δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κατσουράνης έχοντας μπροστά του τους Κονέ και Μανιάτη ως εσωτερικούς μέσους.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Σαμαράς θα βρεθεί στο αριστερό άκρο, ο Φετφατζίδης θα ξεκινήσει αντί του Σαλπιγγίδη στα δεξιά, ενώ ο Μήτρογλου θα είναι στην γραμμή κρούσης, παίρνοντας την θέση του Φάνη Γκέκα, ο οποίος είχε ξεκινήσει στο ματς με την Κολομβία. Όλοι ενωμένοι, μια γροθιά και φουλ για τη νίκη!

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ