ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι σκέψεις της ΕΠΟ για το Σχιστό

Οι σκέψεις της ΕΠΟ για το Σχιστό
INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, για την πρότασή του σχετικά το Σχιστό και εξετάζει όλες τις παραμέτρους. Διαβάστε πως έχει το ρεπορτάζ.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για το θέμα των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων των Εθνικών Ομάδων, αφού κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να χρησιμοποιείται ο Άγιος Κοσμάς.

Η ΕΠΟ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Ανδριανό, δίχως όμως να δίνει συγκεκριμένη απάντηση, μιας και υπάρχουν αρκετά θέματα που θα πρέπει να διευθετηθούν προτού παρθεί μια απόφαση.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, θέλουν να δουν το τοπογραφικό των εγκαταστάσεων, μιας και το ακίνητο πρέπει να είναι καταπατημένο.

Επιπροσθέτως, το ψάχνουν για τα λειτουργικά έξοδα που μπορούν να υπάρχουν (π.χ. νερό, ρεύμα), διότι σίγουρα θα πρέπει να συντηρείται και το κόστος είναι ένα ζήτημα.

Εξάλλου, το θέμα θα συζητηθεί και με τους ποδοσφαιριστές και δη με τους αρχηγούς, ώστε να υπάρξει συναίνεση για την συγκεκριμένη περιοχή. Το Σχιστό δεν είναι... δίπλα και γι' αυτό προτού παρθεί απόφαση, θα πρέπει να έχουν προηγηθεί και οι σχετικές συζητήσεις.

Η ΕΠΟ εξετάζει το θέμα, θα δει τι άλλες εναλλακτικές επιλογές έχει και μετά θα λάβει την τελική απόφαση για τον χώρο που θα χρησιμοποιεί για τις υποχρεώσεις των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ