ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η προεπιλογή των λεγεωνάριων από τον Ρανιέρι

Η προεπιλογή των λεγεωνάριων από τον Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού και συμπεριελήφθησαν στη λίστα προεπιλογής για τα ματς με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία.

Δυο πολύ σπουδαία παιχνίδια έχει μπροστά της η Εθνική μας ομάδα απέναντι σε Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία σε Ελσίνκι και Φάληρο αντίστοιχα για τα προκριματικά του EURO 2016 που θα γίνει στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Κλάουντιο Ρανιέρι, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε συλλόγους του εξωτερικού και συμπεριελήφθησαν στη λίστα προεπιλογής για τους επικείμενους αγώνες.

Η ήττα από τη Ρουμανία κάνει επιτακτική την ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών σε αυτά τα δυο ματς και η "γαλανόλευκη" θα τα δώσει όλα για να τα καταφέρει και να "ρεφάρει" το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας.

Αναφορικά με τις επιλογές του, πρόκειται για τους Ορέστη Καρνέζη, Παναγιώτη Κονέ (Ουντινέζε), Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μανωλά, Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Βαγγέλη Μόρα, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Ταχτσίδη (Ελλάς Βερόνα), Γιάννη Φετφατζίδη (Τζένοα), Λουκά Βύντρα, Νίκο Καράμπελα (Λεβάντε), Σωκράτη Παπασταθόπουλο (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Κυριάκο Παπαδόπουλο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Στέφανο Καπίνο (Μάιντς), Γιώργο Σαμαρά (Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον), Χάρη Μαυρία (Σάντερλαντ), Ανδρέα Σάμαρη (Μπενφίκα) και Αβραάμ Παπαδόπουλο (Τραμπζονσπόρ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ