ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο' Νιλ: "Η Ελλάδα ήταν εξαιρετική κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού"

Ο' Νιλ: "Η Ελλάδα ήταν εξαιρετική κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού"

Ο τεχνικός της Βορείου Ιρλανδίας, Μάικλ Ο' Νιλ, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFA για το παιχνίδι με την Ελλάδα που ακολουθεί, τονίζοντας ότι η Εθνική παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βορείου Ιρλανδίας μόνο καλά λόγια είχε να πει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Συγκεκριμένα ο Μάικλ Ο' Νιλ τόνισε:

"Η παρουσία της Ελλάδας στο Μουντιάλ ήταν αντιπροσωπευτική του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Έλληνες ήταν πολύ καλά οργανωμένοι. Πιστεύω πως η απόδοσή τους, ειδικά απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, ήταν εξαιρετική".

Για τη νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που "ανατέλλει" με την έλευση Ρανιέρι, είπε: "Προφανώς ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα έχει διαφορετική προσέγγιση στη φιλοσοφία της ομάδας από τον προκάτοχό του, λογικά η Ελλάδα θα είναι πιο επιθετικά σκεπτόμενη στο εξής.

Σίγουρα οι παίκτες της Ελλάδας έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν αποτελέσματα. Κράτησαν καθαρή την εστία τους και είχαν αρκετές νίκες με 1-0 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτι που αποδεικνύει τι είδους ομάδα είναι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ