ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπράβο μέσω twitter από... Βέλλιο-Νίνη

GEPA-05091143008 - GLOGGNITZ,AUSTRIA,05.SEP.11 - FUSSBALL - U21 Laenderspiel, Oesterreich vs Griechenland, Freundschaftsspiel. Bild zeigt Richard Windbichler (AUT) und Apostolos Vellios (GRE). Foto: GEPA pictures/ Mario Kneisl
GEPA-05091143008 - GLOGGNITZ,AUSTRIA,05.SEP.11 - FUSSBALL - U21 Laenderspiel, Oesterreich vs Griechenland, Freundschaftsspiel. Bild zeigt Richard Windbichler (AUT) und Apostolos Vellios (GRE). Foto: GEPA pictures/ Mario Kneisl INTIME SPORTS

Οι Σωτήρης Νίνης και Απόστολος Βέλλιος έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στους Έλληνες διεθνείς για την πορεία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, μέσω Twitter. Διαβάστε το μήνυμά τους.

Η Εθνική Νέων του Κώστα Τσάνα δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο, χάνοντας με 1-0 στον τελικό του Ταλίν από την Ισπανία , όμως αυτό δεν μειώνει καθόλου την επιτυχημένη πορεία που πραγματοποίησε στο τουρνουά.

Αυτό αναγνώρισε και ο Απόστολος Βέλλιος, με τον επιθετικό της Έβερτον να κάνει λόγο για τεράστια προσπάθεια της Ελλάδας μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Twitter.

"Συγχαρητήρια στα Ελληνόπουλα για την τεραστια προσπαθεια τους...Μια καλη σεζόν πλεον, με υγεια και δουλειά", έγραψε χαρακτηριστικά ο 20άχρονος φορ, ο οποίς έχει τιμήσει τα τελευταία χρόνια τη "γαλανόλευκη" σε επίπεδο Παίδων, Νέων και Ελπίδων.

Συγχαρητήρια στους διεθνείς και από τον Νίνη

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σωτήρη Νίνη να αποδώσει τα εύσημα στους Έλληνες παίκτες αλλά και σε όσους συνέβαλαν στην πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μέχρι τον τελικό.

"Συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων και όσους συνέβαλαν να πάει η ομάδα τόσο ψηλά. Κάνανε φοβερή προσπάθεια!!!!! Μπράβο!!!", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο μεσοεπιθετικός της Πάρμα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ