ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μήτρογλου: "Ξέρω να σκοράρω, μην ανησυχείτε..."

Μήτρογλου: "Ξέρω να σκοράρω, μην ανησυχείτε..."

Ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε πως η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν από τους αντιπάλους της στους ομίλους του Μουντιάλ και υπενθύμισε πως ακόμη γνωρίζει καλά τον τρόπο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Μήτρογλου φιλοξενεί η ιστοσελίδα " www.topmercato.com ", όπου ο Έλληνας διεθνής στράικερ "ανακρίνεται" σχετικά με την προετοιμασία αλλά και τους αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στην Βραζιλία.

Ο "πιστολέρο" αποκάλυψε πως πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και αισθάνεται έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στον αγωνιστικό χώρο, αναγνώρισε το ταλέντο των αντιπάλων της Ελλάδας στον όμιλο με την υποσημείωση πως κανένας δεν προκαλεί φόβο στους διεθνείς, ενώ υπενθύμισε πως ακόμη γνωρίζει καλά τον τρόπο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτρογλου:

Κώστα, πως πηγαίνει η προετοιμασία της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο;

"Όλα εξελίσσονται για το καλύτερο από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Η ομάδα δουλεύει καλά και οι παίκτες είναι σε φόρμα, γεγονός που είναι το πιο σημαντικό μετά από μια μεγάλη και σκληρή σεζόν. Στο πρόγραμμα προετοιμασίας, είμαστε σε σωστό timing. Όλοι ανυπομονούν για το ταξίδι στην Βραζιλία και την έναρξη της διοργάνωσης. Νιώθουμε πως ο ενθουσιασμός μας αυξάνεται και είμαστε όλοι ανυπόμονοι. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στο Μουντιάλ και να δώσουμε χαρά στους συμπολίτες μας μέσα σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης".

Η Ελλάδα "προθερμαίνεται" με ένα παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία απόψε (31/5)...

"Είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό σύνολο όπως η Πορτογαλία γιατί θα μπορέσουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Παρ' όλο που οι Πέπε και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστούν, νομίζω πως η κόντρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ο προπονητής μας, Φερνάντο Σάντος, μας ζήτησε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι με την ύψιστη σοβαρότητα. Μια νίκη απέναντι στην Πορτογαλία θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση".

Η ομάδα σου είναι στο 3ο γκρουπ μαζί με την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία. Τι μπορούμε να περιμένουν από την Ελλάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας;

"Θα δώσουμε τα πάντα σε κάθε ματς έως το σφύριγμα της λήξης. Η αλήθεια είναι πως εμείς δεν έχουμε σούπερ σταρ όπως για παράδειγμα οι Φαλκάο, Ντρογκμπά ή Καγκάουα, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τουλάχιστον τον πρώτο γύρο. Κολομβία, Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία είναι πολύ ταλαντούχες ομάδες, αλλά ξέρουμε πως μπορούμε να τις κερδίσουμε".

Μετά το εντυπωσιακό σου ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό, είχες κάποιες δυσκολίες τον Γενάρη και από την στιγμή που πήγες στην Φούλαμ. Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι με λιγότερο από δύο εβδομάδες να απομένουν έως την έναρξη του Μουντιάλ;

"Αισθάνομαι καλά και έτοιμος να βοηθήσω. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ξέρω πως μπορώ να δώσω πολλά στην Εθνική μου ομάδα. Ο προπονητής μου βασίζεται σε εμένα και θα τα δώσω όλα για τους συμπαίκτες μου. Παρ΄όλο που δεν έχω σκοράρει πολύ τους τελευταίους μήνες, η εμπιστοσύνη υπάρχει ακόμη. Πάντα ξέρω να βάζω την μπάλα στα δίχτυα, μην ανησυχείτε για εμένα...".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ