ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Τοροσίδη η "γαλανόλευκη"

Με Τοροσίδη η "γαλανόλευκη"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά και θα παίξει απέναντι στα Νησιά Φερόε. Τι έγινε στην προπόνηση, ποια θα είναι τα πλάνα του προπονητή. Δείτε VIDEOS από τον Άγιο Κοσμά.

Χαράς ευαγγέλια για τον Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος είδε τον Βασίλη Τοροσίδη να προπονείται κανονικά και να δηλώνει έτοιμος για τη μάχη της Εθνικής με αντίπαλο τα Νησιά Φερόε για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016.

Σε συνέχεια όσων έδειξαν οι εξετάσεις του αρχηγού της "γαλανόλευκης" μετά την προπόνηση της Τετάρτης, όταν και αντιμετώπισε πρόβλημα στην ποδοκνημική, ο ακραίος μπακ της Ρόμα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Μάλιστα, θα πάρει και φανέλα βασικού, με τον Ιταλό κόουτς να "δείχνει" 11άδα. Ο Ρανιέρι φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του για το αρχικό σχήμα, αν και μέχρι σήμερα αρέσκεται στις εκπλήξεις και το έχει δείξει στα προηγούμενα ματς.

Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Τοροσίδης, αριστερά ο Καράμπελας και ανάμρσά τους οι Μόρας και Μανωλάς. Ο Μανιάτης θα είναι σε ρόλο αμυντικό χαφ και εσωτερικοί μέσοι οι Σάμαρης και Χριστοδουλοπουλος. Στα δυο άκρα οι Καρέλης και Μαυρίας ή Κονέ, με τον Γκέκα να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Οι διεθνείς δούλεψαν και στα στήμενα, με τον Χριστοδουλόπουλο μάλιστα να εκτελεί τα κόρνερ και τον προπονητή του να του δίνει οδηγίες στα ιταλικά.

Aκολουθούν videos

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ