ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Σαρρή η προπόνηση, κάλεσμα στον κόσμο

Με Σαρρή η προπόνηση, κάλεσμα στον κόσμο
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία. Την προπόνηση παρακολούθησε και ο Γιώργος Σαρρής.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας πριν τον κρίσιμο αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, βρέθηκε εκεί και ευχήθηκε στους διεθνείς καλή επιτυχία.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο, όπερ σημαίνει ότι ο Κλάουντιο Ρανιέρι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για τη μάχη με το συγκρότημα του Μάικλ Ο'Νιλ.

Εξάλλου, οι παίκτες απευθύνουν εκ νέου κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί αύριο το βράδυ στις εξέδρες του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" για τον αγώνα, τον πρώτο μετά το Μουντιάλ στον οποίο το κοινό έχει το δικαίωμα να προσέλθει στο γήπεδο για να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής.

Τι δοκίμασε στην προπόνηση

Εξάλλου, ο Ιταλός προπονητής δούλεψε στην τακτική για αρκετή ώρα το 4-2-3-1, δίχως όμως να ανοίξει τα χαρτιά του για το παιχνίδι.

Από τη μια, οι Παπασταθόπουλος, Βύντρα στόπερ, δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Γιαννούλης, Τζιόλης και Μανιάτης αμυντικά χαφ, Μάνταλος μπροστά τους, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Μαυρίας και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Από την άλλη ήταν οι Μανωλάς, Μόρας, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Φορτούνης, Καρέλης, Σαμαράς και Μήτρογλου στην κορυφή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ