ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Παπασταθόπουλο στην ενδεκάδα

Με Παπασταθόπουλο στην ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για την φιλική αναμέτρηση με την Αυστρία. Σιόβα-Παπασταθόπουλο δοκίμασε ο Σάντος στο δίτερμα. Διαβάστε πως θα παραταχθεί η "γαλανόλευκη".

Με μια προπόνηση στο "Red Bull Arena" του Ζάλτσμπουργκ ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα την προετοιμασία της για την φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης (14/8, 21.30) με την Αυστρία.

Το φιλικό παιχνίδι είναι το τελευταίο πριν από τα επίσημα του Σεπτεμβρίου για την Ελλάδα και για τον λόγο αυτό ο Σάντος θέλει να δει το καλό πρόσωπο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και με τον Πορτογάλο Ομοσπονδιακό τεχνικό να καταλήγει στην επιλογή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας, καθώς ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του.

Έτσι στο 4-3-3 του Σάντος, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο και Σιόβα και στα άκρα της άμυνας τους Χολέμπας και Τοροσίδη.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κατσουράνης, Μανιάτης, Ταχτσίδη και στην επίθεση οι Χριστοδουλόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.

Στην αποστολή είναι οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Βύντρα, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Νίνης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Φορτούνης.

Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης Αυστρία-Ελλάδα, είναι ο Σλοβάκος Τρουτζ με βοηθούς τους κ. Μπάλκο, Χλάντεκ και 4ο διαιτητή τον κ. Βάλασεκ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι Αυστριακοί περιμένουν στις εξέδρες του γηπέδου την Τετάρτη περισσότερους από 20.000 φιλάθλους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ