ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με αλλαγές για την πρόκριση η Εθνική Νέων U20

Με αλλαγές για την πρόκριση η Εθνική Νέων U20
INTIME SPORTS

Με αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα, θα παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 την Παρασκευή (28/6) απέναντι στην Παραγουάη με στόχο την πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ. Διαβάστε πως θα παραταχθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 κόντρα στην Παραγουάη την Παρασκευή (28/6, 18.00) στο "Huseyin Avri Aker Stadium" της Τραπεζούντας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είναι στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου μαζί με την Παραγουάη με τέσσερις βαθμούς, θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει την πρόκριση για τους "16" Μουντιάλ.

Στην "γαλανόλευκη" αρκεί και ένας βαθμό για την πρόκριση, ωστόσο θα επιδιώξει τη νίκη για να κατακτήσει την πρώτη θέση και να έχει πιο προσιτό αντίπαλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά και την τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τραπεζούντα, ο Κώστας Τσάνας αναμένεται να κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα κυρίως στην μεσαία γραμμή και ίσως στην επίθεση και αυτό λόγω κούρασης.

Μια αλλαγή αναμένεται να είναι στο κέντρο με τον Φουρλάνο να παίρνει την θέση του Μπάλλα. Έτσι η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Κουρμπέλη, Φουρλάνο και Μπουχαλάκη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καπίνο και στην άμυνα οι Σταφυλίδης (αριστερά), Μαρινάκης (δεξιά) και Τριανταφυλλόπουλος-Μπουγαϊδης (κεντρικό αμυντικό δίδυμο).

Στην επίθεση η τριάδα θα αποτελείται από τους Κολοβό, Γιαννιώτα, Διαμαντάκο, αν και υπάρχει μια σκέψη να ξεκουραστεί ο Γιαννιώτας.

Εάν δεν αγωνιστεί ο Γιαννιώτας τότε την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ράνος (θα παίξει κορυφή και θα πάει ο Διαμαντάκος δεξιά) ή ο Μπακασέτας και θα παραμείνει στην κορυφή ο Διαμαντάκος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπακαρί Γκασάμα (Γκάμπια), με βοηθούς τους Ανγκεσόμ Ογκμπαμαριάμ (Ερυθραία)-Φελισιέν Καμπαντά (Ρουάντα), και 4ος διαιτητή τον Γουόλτερ Λόπεζ (Γουατεμάλα).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ