ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μανιάτης: "Το πίστευα"

Μανιάτης: "Το πίστευα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, τόνισε πως πάντα πίστευε στην πρόκριση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης αφιέρωσε την νίκη σε όλους τους Έλληνες.

Δεν έχουν κοπάσει ακόμη οι πανηγυρισμοί για την σπουδαία πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας , ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για επικράτηση κόντρα στην Κόστα Ρίκα που θα δώσει το εισιτήριο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Γιάννης Μανιάτης και Ανδρέας Σάμαρης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για αυτή την επιτυχία της Εθνικής ομάδας.

"Δεν έχω καταφέρει ακόμη να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της επιτυχίας, για να είμαι ειλικρινής. Ένα, όμως, είναι το δεδομένο. Πίστευα πάρα πολύ στην πρόκριση, πίστευα ότι μπορούμε να περάσουμε την Ακτή Ελεφαντοστού και να συνεχίσουμε στο Μουντιάλ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μανιάτης, ενώ ο Σάμαρης αφιέρωσε την νίκη σε όλους τους Έλληνες, τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στην ποδοσφαιρική του διαδρομή και την οικογένεια του:

"Το αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες! Ειδικότερα, σε όλους τους ανθρώπους που γνώρισα παίζοντας ποδόσφαιρο και οι οποίοι με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Θέλω να το αφιερώσω, παράλληλα στην οικογένειά μου, αλλά και στους κοντινούς μου ανθρώπους, οι οποίοι με στηρίζουν καθημερινά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ