ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεσηκωμός για τα εισιτήρια με την Ρουμανία

Ξεσηκωμός για τα εισιτήρια με την Ρουμανία
INTIME SPORTS

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των Ελλήνων φιλάθλων για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ρουμανία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". "Γαλανόλευκη" εξέδρα και στην Ρουμανία. 2.500 εισιτήρια θα πάρει η ΕΠΟ για το ματς στο Βουκουρέστι.

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των Ελλήνων φιλάθλων για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Ρουμανία που θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει ήδη "φωτιά" στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον κόσμο να ρωτά πότε θα τεθούν στην κυκλοφορία τα "μαγικά χαρτάκια".

Η δίψα των Ελλήνων φιλάθλων να δουν από κοντά τον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ του Μουντιάλ είναι μεγάλη και όλα δείχνουν πως το Φαληρικό γήπεδο θα είναι κατάμεστο στο ματς με τους Ρουμάνους.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Ρουμανία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τεθούν την Τετάρτη (23/10) στην κυκλοφορία από την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

"Γαλανόλευκη" εξέδρα και στο Βουκουρέστι

Από εκεί και πέρα, μεγάλη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις των Ελλήνων και για τον αγώνα ρεβάνς με την Ρουμανία που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.

Η ΕΠΟ δικαιούται το 5% του συνόλου των εισιτήριων που έκδωσε ήδη η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας και αντιστοιχεί σε 2.500 εισιτήρια στο 55.600 θέσεων Εθνικό Στάδιο του Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ελληνική Ομοσπονδία θα ζητήσει όλα τα εισιτήρια που δικαιούται, καθώς ήδη ετοιμάζονται εκδρομές τόσο από την Ελλάδα μέσω του συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής του "Γαλανόλευκου Φάρου", όσο και από το εξωτερικό καθώς αρκετοί Έλληνες θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως στην Ρουμανική πρωτεύουσα ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν αυτή τη χρονική στιγμή περίπου 6.000 Έλληνες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ