ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεκούραση για τους διεθνείς

Ξεκούραση για τους διεθνείς
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος θέλει τους Έλληνες διεθνείς ξεκούραστους ενόψει του αγώνα με την Βοσνία και για τον λόγο αυτό ματαιώθηκε η προπόνηση της Δευτέρας (18/3). Η προετοιμασία θα αρχίσει την Τρίτη (19/3) το απόγευμα

Την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (22/3) με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη είχαν το μεσημέρι (12.00) της Δευτέρας (18/3) οι Έλληνες διεθνείς μας σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες που έχουν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Φερνάντο Σάντος, καθώς δεν προέκυψαν προβλήματα το σαββατοκύριακο και στους αγώνες των ομάδων τους.

Ωστόσο ο εκλέκτορας της Εθνικής μας ομάδας ματαίωσε την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (17.00), καθώς δεν θέλησε να κουράσει περισσότερο τους παίκτες και για να μην προκύψει κανένας τραυματισμός.

Άλλωστε ο Σάντος θέλει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους τους ποδοσφαιριστές για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.

Έτσι οι διεθνείς μας έκαναν αποθεραπεία και από την Τρίτη (19/5) θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Βοσνία με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα (17.00) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Στην αποστολή της Εθνικής είναι οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Λοντίγκιν, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μανιάτης, Χολέμπας, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κονέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου και Γκέκας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ