ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Γεωργία

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Γεωργία
INTIME SPORTS

Πρώτη προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς ενόψει Γεωργίας. Παρόντες οι Μαλεζάς, Σκόνδρας αλλά και ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο θρίαμβος επί της Κροατίας ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Σάντος και τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Γεωργία (11/10), το πιο σημαντικό της μετά-Ρεχάγκελ εποχής.

Και αυτό γιατί η Εθνική έχει μεν "αγκαλιάσει" την απευθείας πρόκριση στο Euro2012, ωστόσο χρειάζεται έναν βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Ωστόσο η πρώτη προπόνηση για τον αγώνα της Τιφλίδας που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το Σάββατο (8/10), πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς αφού λίγες ώρες πριν οι διεθνείς είχαν δώσει τα πάντα κόντρα στην Κροατία.

Γκέκας, Τζιόλης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης έκαναν μόνο τρέξιμο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν κορόιδο και μετά διπλό στο μισό γήπεδο, έξι εναντίον έξι.

Στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Μαλεζάς και Σκόνδρας που κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος, καθώς η ομάδα μετράει απώλειες από το χθεσινό ματς (κάρτες και τραυματισμός Τοροσίδη ). Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Η προετοιμασία θα συνεχισθεί την Κυριακή (9/10, 17:00) με προπόνηση που θα διεξαχθεί και πάλι στον Άγιο Κοσμά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ