ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρνέζης: "Είμαστε πλήρεις και ποιοτικοί"

Καρνέζης: "Είμαστε πλήρεις και ποιοτικοί"
Καρνέζης, Μανωλάς, Μανιάτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ορέστης Καρνέζης υποστήριξε ότι την Εθνική μας ομάδα διακρίνει ποιότητα και πληρότητα. Διαβάστε τι δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Κώστας Σταφυλίδης.

Μετά το νικηφόρο ματς απέναντι στην Κύπρο, ο γκολκίπερ της Εθνικής μας ομάδας, Ορέστης Καρνέζης, ανέφερε: " Θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορείς επί 90 λεπτά να έχεις τον ίδιο ρυθμό. Μετράει η νίκη και οι 3 βαθμοί. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το ματς. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει ποιότητα.

Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις και τη δύσκολη στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά. Είναι σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ, αλλά και πολύ σημαντικό είναι το ματς που ακολουθεί με την Εσθονία. Ξέρουμε ότι έχουμε πικράνει τον κόσμο. Είχαμε καιρό να νιώσουμε κι εμείς ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην έδρα μας. Τα καταφέραμε και ευχαριστούμε τον κόσμο. Ευχόμαστε στο μέλλον να είναι περισσότερος. Ο στόχος είναι κοινός, η πρόκριση στο Μουντιάλ".

Τοροσίδης: "Τώρα είναι εύκολα τα λόγια"

Ο αρχηγός της Εθνικής μας, Βασίλης Τοροσίδης, ανέφερε: " Τώρα είναι εύκολα τα λόγια. Πέρυσι ήταν δύσκολα. Αυτή τη στιγμή ξεκινήσαμε καλά. Δόξα τω Θεώ. Δείξαμε από τα φιλικά με την Αυστραλία διαφορετικό πρόσωπο. Δεν επαναπαυόμαστε. Υπάρχουν μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια. Ο καιρός και η βροχή επηρέασε και τις δύο ομάδες. Ξέραμε τι ομάδα είναι η Κύπρος. Κάναμε σοβαρό παιχνίδι, όπως πριν από το 2014. Το πλάνο που ακολουθούμε τους τελευταίους μήνες βγαίνει. Δεν σημαίνει κάτι ότι κάναμε 6 βαθμούς, υπάρχουν 8 σημαντικά ματς ακόμη. Αν κάνουμε 9 πόντους θα είμαστε 3 βαθμούς πάνω από τους Βόσνιους και θα πάμε σε εκείνο το σημαντικό παιχνίδι. Αν και τότε κερδίσουμε και κάνουμε 6 βαθμούς διαφορά από την Βοσνία, θα έχει γίνει το βήμα για την 2η θέση και θα έχουμε ψυχολογία".

Σταφυλίδης: "Να μη χάσουμε στην έδρα μας"

Ο Κώστας Σταφυλίδης στάθηκε στο πάθος που έδειξε η Εθνική Ελλάδας στη νίκη επί της αντίστοιχης της Κύπρου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει νικήσει και στα δύο ματς και έθεσε ως στόχο για να έρθει η πρόκριση, να μην ηττηθεί αυτό εντός έδρας.

"Νομίζω ότι δεν είναι 2/3, είναι 3/3 γιατί βάζω μέσα και το φιλικό με την Ολλανδία. Είμαστε βελτιωμένοι, κερδίσαμε όλα τα ματς, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το πάθος πάνω από όλα έπαιξε ρόλο, το ματς διεξήχθη σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω βροχής, κάποιες στιγμές είχαμε κυκλοφορία της μπάλας, πρέπει να κρατήσουμε το πάθος και θα πάνε όλα καλά.

Αποφάσεις του προπονητή είναι το πού θα πάιξω, έλειπε ο Ανδρέας κι ήθελε να καλύψω το κενό του, δεν μπορώ να κρίνω εάν είναι καλό ή όχι, προσπάθησα και ο προπονητής θα με κρίνει. Έπαιξα και στον ΠΑΟΚ εκεί, αλλά ελάχιστα, το έκανα σε ικανοποιητικό βαθμό αυτό που μου ζήτησε. Θα καλό να έχουμε εννιά βαθμούς μετά και την 3η αγωνιστική, η πρόκριση θα παιχτεί με Βοσνία και Βέλγιο και το σημαντικό είναι να μη χάσουμε στην έδρα μας".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ