ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καρέλης: "Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε τα πάντα"

Καρέλης: "Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε τα πάντα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Εθνική και τόνισε πως παρά το κακό ξεκίνημα η Ελλάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Το γκολ που σημείωσε ο Νίκος Καρέλης με την Εθνική Ελλάδος δυστυχώς δεν έδωσε τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και αυτό μετρίασε κάπως την χαρά του σκόρερ κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο 22χρονος στραίκερ υποστήριξε πως παρά το κακό ξεκίνημα η Ελλάδα μπορεί να καταφέρει να πάρει την πρόκριση καθώς οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια έχουν αποδείξει ότι μπορούν τα πάντα.

Χαρακτηριστικά ο Καρέλης είπε:

"Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη και τους τρεις πόντους αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε την ισοφάριση και μετά δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Κοιτάμε μπροστά και πάμε για το δεύτερο παιχνίδι με την Βόρεια Ιρλανδία τώρα ώστε να πάρουμε την νίκη".

Είδαμε πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα θεωρείς ότι μπορεί η Ελλάδα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση; "Έχουμε αποδείξει σαν Έλληνες ότι μπορούμε τα πάντα. Θα προσπαθήσουμε για το καλό της ομάδας αρχής γενομένης από το ματς της Τρίτης όπου θέλουμε την νίκη".

Μαυρίας: "Να δούμε τα λάθη μας ενόψει της Τρίτης"

"Από την αρχή πιστεύω ξέραμε ότι η Φιλανδία και η έδρα της είναι αρκετά δύσκολη ενώ διαθέτουν και πολύ καλή ομάδα. Από την μεριά μας θεωρώ ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση εκτός από το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου όπου μείναμε λίγο πίσω. Προηγηθήκαμε αλλά στη συνέχεια δεχτήκαμε την ισοφάριση αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά".

Τι καλό και τι κακό είδες από την εμφάνιση της ομάδας;
"Σίγουρα υπήρχαν αρκετά καλά πράγματα αλλά και αρκετά κακά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δούμε τα λάθη μας ώστε την Τρίτη να κάνουμε μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας που τον περιμένουμε κιόλας να μας βοηθήσει και να πάρουμε την νίκη".

Τι έκανες όταν ο κ. Ρανιέρι ανακοίνωσε την ενδεκάδα με σένα στη σύνθεση της;
"Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στον αγώνα και να κάνω αυτό που ξέρω και να ακολουθήσω τις οδηγίες του".

Τώρα υπάρχει μόνο η νίκη με την Βόρεια Ιρλανδία;
"Σίγουρα χρειαζόμαστε την νίκη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να πάρουμε την νίκη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ