ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραγκούνης: "Μπορούμε κάτι καλό"

Καραγκούνης: "Μπορούμε κάτι καλό"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης πιστεύει πως η Εθνική μας ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι καλό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας και της Ουκρανίας

Η Εθνική μας ομάδα με το ομαδικό πνεύμα που την διακρίνει και το πάθος της μπορεί να πετύχει κάτι καλό στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Αυτό τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας στο "AFP", ενόψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Ο Καραγκούνης αρχικά τόνισε πως: " Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κατακτήσουμε το EURO και τέτοιες επαναλήψεις δεν γίνονται συχνά. Ακόμα και χώρες με μεγάλη παράδοση, έχουν αποτύχει να κατακτήσουν για δεύτερη φορά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα" και πρόσθεσε:

" Ακόμα περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι εδώ η υποδομή και το πρωτάθλημα δεν είναι και τα καλύτερα. Όμως, έχουμε πίστη και πάθος για την ομάδα και αυτό υπερισχύει. Το ομαδικό πνεύμα που μας διακρίνει και η πίστη στην ομάδα και στον εαυτό μας με την πεποίθηση ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό.

Επίσης, μοναδικό είναι το πάθος μας, φορώντας το εθνόσημο, κάτι που μας κάνει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ