ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καπίνο: "Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"

Καπίνο: "Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος πως η Εθνική κάτω των 20 ετών, μπορεί να φτάσει ψηλά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο. Το μήνυμα του Κατίδη και οι φιλοδοξίες των διεθνών μας.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο στη Sportday:

Για το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής με το Μεξικό: "Είναι το πρώτο μας παιχνίδι όχι μόνο σε τούτη τη διοργάνωση, αλλά και γενικότερα στον θεσμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών, καθ' ότι η Εθνική μας ομάδα δεν έχει ξαναπάει σε τελική φάση Μουντιάλ. Θέλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει μέσα στο γήπεδο και θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε δουλέψει πολύ όλες αυτές τις μέρες και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε τον καλό μας εαυτό. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε μια καλή εμφάνιση με ένα επίσης καλό αποτέλεσμα".

Για το εάν η Εθνική ομάδα πάει στο Παγκόσμιο με κεκτημένη ταχύτητα από το περσινό Ευρωπαϊκό: "Το τι έγινε πέρυσι ανήκει στο παρελθόν, έχει τελειώσει. Εμείς κοιτάμε το σήμερα και το αύριο. Είναι μια διαφορετική διοργάνωση αυτή εδώ και ως εκ τούτου πρέπει να διαχειριστούμε διαφορετικά τα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στον όμιλο δεν είναι ευρωπαϊκές, άρα θα πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας απέναντι σε αντιπάλους άλλων σχολών ποδοσφαίρου".

Για το εάν έχουν παρακολουθήσει σε βίντεο παιχνίδια των αντιπάλων: "Ναι, φυσικά τους έχουμε δει. Είναι πολύ καλές ομάδες, αρχής γενομένης από το Μεξικό, που έκανε μεγάλη πορεία στην αμερικανική ήπειρο και έχει παίκτες με προσόντα. Θεωρώ όμως ότι κι εμείς έχουμε πολύ καλή ομάδα, θα τους κοιτάξουμε στα μάτια και θα κάνουμε -όπως πάντα- το καλύτερο δυνατό".

Για το γεγονός ότι το Μεξικό θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την «κούπα»του Μουντιάλ, είπε: "Ναι, όπως προανέφερα πρόκειται για πολύ αξιόλογη ομάδα, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες".

Για για τις απουσίες των Μαυρία, Κατίδη: "Μεγάλες απώλειες και οι δύο. Ωστόσο, η ομάδα οφείλει να τους αναπληρώσει και να βρούμε τις λύσεις για να παρουσιάσουμε πλήρες σύνολο".

Ερωτηθείς αν ο Κατίδης τηλεφώνησε στην αποστολή, απάντησε: "Ναι, έστειλε μήνυμα στον κόουτς και μας μετέφερε τις θερμές ευχές του για καλή επιτυχία".

Η τελευταία ερώτηση ήταν για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Εθνική και η απάντησή του: "Εμείς θα πάμε σκαλί σκαλί, θα κοιτάξουμε κάθε ματς διαφορετικά και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε πολύ ψηλά στη διοργάνωση. Εκτός από μεγάλη πρόκληση για όλους μας είναι επίσης μεγάλη τιμή και μόνο το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ