ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καπίνο και Βέλλιος στον Sport24 Radio 103,3

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνος και ο Απόστολος Βέλλιος μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για την ισοπαλία που απέσπασε η Ελλάδα στο Βέλγιο.

Ο Στέφανος Καπίνο και ο Απόστολος Βέλλιος μίλησαν στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103,3 στις Βρυξέλλες Νίκο Συριώδη, αμέσως μετά την ισοπαλία της Εθνικής ομάδας 1-1 με το Βέλγιο για τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο διεθνής τερματοφύλακας και "ήρωας" στη φάση του 91' με τη διπλή επέμβαση, δήλωσε για την απόδοσή του στον αγώνα και τη συνέχεια της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018:

"Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Το σημαντικό όμως σήμερα είναι ότι παίξαμε συνολικά καλά και οι αρχικοί 11 και οι αλλαγές. Έχουμε ένα ντέρμπι με την Βοσνία τον Ιούνιο και θα προσπαθήσουμε για ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση".

Για το αν έστειλε ένα μήνυμα στον Μίχαελ Σκίμπε ότι μπορεί να τον υπολογίζει ισότιμα με τον Ορέστη Καρνέζη για την συνέχεια, ανέφερε πως "ο κ. Σκίμπε με καλούσε και με στήριζε ακόμα και όταν δεν έπαιζα, άρα δεν είχα να του δείξω κάτι απόψε. Με πιστεύει και μου δείχνει εμπιστοσύνη".

Ο Απόστολος Βέλλιος που πέρασε ως αλλαγή στο τέλος πρόσθεσε μεταξύ άλλων: "Το αποψινό αποτέλεσμα εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό για την Εθνική ομάδα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Παίζουμε όλοι σαν ένας και αυτό φαίνεται και στον γήπεδο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να δούμε την συνέχεια. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Βοσνία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ