ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κανένα φιλικό με την Κολομβία!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μπορεί οι Κολομβιανοί να αναφέρουν πως θα γίνει φιλικό της Ελλάδας με την Κολομβία 9 ή 10 Ιουνίου, όμως στην ΕΠΟ αναφέρουν πως δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί κανένα ματς για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Η εθνική Κολομβίας προετοιμάζεται για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ιταλία και μετά το φιλικό με την Αιγύπτο στο Μπέργκαμο ψάχνει να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι. Κάπου εδώ ενεπλάκη η Ελλάδα και μάλιστα σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας και πηγές προσκείμενες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, το επόμενο φιλικό των Λατινοαμερικάνων θα είναι με την γαλανόλευκη στις 9 ή τις 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το "στρατόπεδο" της Κολομβίας, δεν έχει οριστεί η έδρα. Μπορεί τα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής να θεωρούν ότι η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Ιταλία, αλλά δεν είναι απίθανο αυτό να γίνει στην Αθήνα. Αυτό αναφέρει το δικό τους ρεπορτάζ, το οποίο βέβαια απέχει παρασάγγας απ' όσα υποστηρίζουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στην ΕΠΟ τονίζουν πως πράγματι υπήρξε αίτημα από την Κολομβία για διεξαγωγή φιλικού, όμως αυτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Κατ' αρχάς, για να γίνει φιλικό σε επίσημη ημερομηνία FIFA, όπως είναι οι μέρες πριν το Μουντιάλ, θα πρέπει να έχει οριστεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση απομένουν εννέα ημέρες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία για διεξαγωγή φιλικών, που είναι η 9η Ιουνίου.

Επίσης, αυτά που ζητούν οι Κολομβιανοί και αφορούν τα έσοδα για φιλικό ματς, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και όχι μόνο, πολύ απλά δεν μπορούν να γίνουν. Οι απαιτήσεις τους δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν σε καμία των περιπτώσεων.

Συν τις άλλοις, όλοι οι Έλληνες διεθνείς είναι στις καλοκαιρινές διακοπές τους και ξεκουράζονται ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας με τις ομάδες τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι προγραμματισμένη καμία συγκέντρωση για την γαλανόλευκη.

Εν κατακλείδι, ό,τι και αν γράφεται στο εξωτερικό, δεν θα γίνει φιλικό της Εθνικής πριν το Μουντιάλ. Αυτό υποστηρίζουν στην ΕΠΟ και είναι κάθετοι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ