ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πρόβα τζενεράλε με Ελλάδα η Κολομβία"

"Πρόβα τζενεράλε με Ελλάδα η Κολομβία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες Ελλάδας και Κολομβίας βρίσκονται σε συζητήσεις για διεξαγωγή φιλικού που θα αποτελέσει "πρόβα τζενεράλε" για τους "καφετέρος" ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η εθνική Κολομβίας προετοιμάζεται για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ιταλία και μετά το φιλικό με την αντίστοιχη της Αιγύπτου στο Μπέργκαμο είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Οι ομοσπονδίες των δύο χωρών βρίσκονται σε συζητήσεις και η φιλική αναμέτρηση προσανατολίζεται για την 9η ή 10ή Ιουνίου, προκειμένου να αποτελέσει την "πρόβα τζενεράλε" των "καφετέρος" για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το "στρατόπεδο" της Κολομβίας δεν έχει οριστεί η έδρα. Μπορεί τα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής να θεωρούν ότι η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Ιταλία, αλλά δεν είναι απίθανο αυτό να γίνει στην Αθήνα.

Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στις 14 Ιουνίου 2014 στο Μπέλο Οριζόντε για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η Κολομβία νίκησε 3-0 με τα γκολ των Πάμπλο Αρμέρο, Τεόφιλο Γκουτιέρες και Χάμες Ροντρίγκες.

Στο τεχνικό επιτελείο υπάρχουν και δύο γνώριμοι στο ελληνικό φίλαθλο κοινό. Βοηθοί του Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν είναι ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο και ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ, Πατρίσιο Καμπς. Η Κολομβία βρίσκεται στον όγδοο όμιλο με Ιαπωνία (19/6, Σάρανσκ), Πολωνία (24/6, Καζάν) και Σενεγάλη (28/6, Σαμάρα).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ